Situaţie neaşteptată la Survivor România 2021. Ambii concurenţi votaţi spre eliminare au fost salvaţi de public. Cine a plecat acasă

15 februarie, 2021
1 survivor romania 2021 jpg jpeg

Situaţie fără precedent la Survivor România 2021. Concurenţii propuşi spre eliminare din echipa Războinicilor au fost salvaţi de public, aşa că a fost nevoie de noi propuneri. Mihaela Berteanu a fost cea care părăsit competiţia.

Favoriţii publicului  au fost nimeni alţii decât nominalizaţii spre eliminare, Marilena şi Alin. Ambii au fost extrem de emoţionaţi de susţinerea publicului. Marilena a izbucnit în lacrimi şi a dezvăluit că nu se poate bucura de această favoare făcută de public, iar Alin a fost cel care a putut ţine totuşi un discurs: "Asta îmi dovedeşte încă o dată că Ţară Românească a început să iubească adevărul şi sinceritatea şi oamenii care merg pe acelaşi drum de la început şi până la sfârşit. E clar că au văzut acel om frumos la suflet şi uman. Cred că din punct de vedere sportiv, jocurile sunt cele mai importante, ele aduc liniştea în echipa. Mulţumesc Ţării Româneşti şi Câmpiei Turzii."

Alături de ei, şi Sorin, situat pe locul al treilea în preferinţele publicului, a avut dreptul să facă şi el o nominalizare din echipă. Astfel, la finalul serii, unul dintre cei trei noi nominalizaţi, Mihaela, Musty sau Albert, din echipa Războinicilor, a părăsit competiţia Survivor România 2021, în urma voturilor publicului. 

Mihaela Berteanu a fost eliminată de la Survivor România 2021

Astfel, Musty, Albert şi Mihaela au fost noii nominalizaţi spre eliminare la Survivor România 2021. Iar concurentul care a strâns cele mai puţine voturi din partea publicului a fost Mihaela Berteanu care se aştepta să fie eliminată din comepetitie, recunoscând că nu s-a integrat de când a venit în competiţie. "Am fost cea mai puţin acomadata aici, mi-a fost greu, da rma bucur că am avut şansă să vin să văd cum este. Le mulţumesc fiecăruia coleg în parte, este un show foarte greu." Mihaela şi-a luat la revedere de la coechipierii ei de la Survivor România 2021 şi le-a urat succes in continuare.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg