Situaţie tensionată printre fanii artistei după controversata declaraţie a bărbatului care îi plimba câinii lui Lady Gaga, cum că se simte ”abandonat”

19 august, 2021
1 fotojetgag jpg jpeg

Ryan Fischer i-a pus pe jar pe fanii lui Lady Gaga, după ce a mărturisit că se simte nesprijinit şi total abandonat de către artistă, după ce a fost împuşcat în timp ce îi apăra câinii.

Fanii nonconformistei artiste sunt revoltaţi de situaţie şi au criticat-o masiv pe reţelele de socializare. ”Bărbatul a fost lăsat pe drumuri şi cu o traumă imensă, în timp ce ea oferea 500.000 de dolari ca să-şi găsească câinii”, a scris dur pe Twitter un american.

Altul a completat: ”Nu am aşteptări de la bogaţi, dar nu încetează să mă uimească”.

Altcineva: ”Ce este cu femeia asta, după ce şi-a salvat câinii e atât de rea şi insensibilă să nu îl ajute pe cel care îi plimba?”

Însă o altă persoană a completat cum că Gaga, în vârstă de 35 de ani, s-ar fi oferit să îi plătească lui Fisher cheltuielile medicale, în valoare de 97.500 dolari, potrivit unui articol din martie, din Daily Mail.

Însă aceeaşi persoană a continuat: ”De remarcat că facturile omului ajung la 100.000 de dolari, în timp ce ea ar fi oferit jumătate de milion ca să-şi găsească animalele. Aşadar....”

Discuţiile sunt foarte aprinse la adresa starului, după ce Ryan Fischer a declarat că nu mai are niciun sens în viaţă, că se simte nefolositor şi abandonat. De aici s-au iscat nesfârşite dezbateri despre cum a gestionat situaţia neplăcută din primăvara acestui an, când Fisher, care îi plimba câinii, a fost rănit în timp ce apăra animalele de o gaşcă de infractori care voiau să îi fure.

El a fost şi operat, dar şi obligat să se mute din apartamentul în care stătea. Bărbatul a dat de veste că a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a reuşi să facă faţă depresiei şi situaţiei în care se află.

Gaga nu a reacţionat în niciun fel la discuţiile din online. Fisher în schimb are nevoie de bani pentru a se reabilita psihic şi emoţional. ”Vă cer umil ajutorul: nu am maşină, nu am casă şi mi-am terminat economiile. Trăiesc din donaţiile voastre, oameni generoşi”, a scris într-un mod emoţionant Ryan Fischer.

Şi a reuşit să strângă 21.000 de dolari dintr-un necesar de 40.000. Cine ştie, poate că Lady Gaga se va îndura şi îi va completa suma.

Foto: Profimedia şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg