Smiley şi-a spus public părerea despre Adelina Pestriţu: "E scumpă foc!"

1 iunie, 2022

Prieten bun cu Speak, fostul ei partener, artistul şi-a spus părerea despre frumoasa brunetă chiar înaintea concertului-eveniment susţinut la sala polivalentă.

adelina pestritu ferrari jpg

De obicei discret şi imparţial, Smiley nu se aruncă să facă declaraţii de acest gen în public. Dar, de data aceasta, a fost un moment ieşit din comun. Adelina Pestrițu l-a făcut să spună să spună public despre ea că e „Scumpă foc”.

Ce-i drept, Adelina Pestriţu a ajuns la un standard de viaţă peste medie şi ar face orice să şi-l menţină. Doar nu degeabă este influencer - chiar unul dintre primii influenceri din România! - şi are o mulţime de contracte de imagine în derulare. Iar fizicul, experienţa şi seriozitatea o recomandă în continuare pentru astfel de proiecte.

adelina pestritu videoclip jpg

Interesant este că un astfel de nou proiect i-a fost propus chiar de către Smiley - ceea ce a şi generat această declaraţie publică. Ca să vă liniştim, nu e vorba despre vreun comision exorbitant pe care influenceriţa i l-ar fi cerut artistului, ci despre o nouă lui piesă, „Scumpă foc”, semnată cu Juno şi lansată în premieră, în timpul mega-concertului său din 31 mai. Şi, da, Adelina Pestriţu apare în videoclip în chip de iubită profitoare.

5000 de fani ai artistului, prezenți la Sala Polivalentă, au fost primii care au ascultat live piesa, au cântat versurile împreună cu Smiley și JUNO și au putut privi videoclipul, în care rolul principal îl are Adelina Pestrițu, pe ecranele uriașe amplasate pe scenă.

adelina pestritu smiley jpg

După 20 de ore petrecute la filmările pentru videoclipul regizat de SAN, „Scumpă foc” a devenit pentru Adelina Pestrițu unul dintre proiectele ei favorite și deja hitul verii, pus non-stop pe repeat. “Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite”, a declarat Adelina Pestrițu, prezentă și ea în public la megaconcertul lui Smiley de ieri, de la Sala Polivalentă.

„Mi-am dorit să dau START verii și distracției pe scenă, într-un concert mare pe care l-am așteptat cu dor mai bine de 2 ani. A fost cel mai bun moment să ofer oamenilor, care au vrut să se întâlnească live cu mine, o premieră, să fie primii care ascultă noua mea piesă și primii care văd videoclipul. A fost o superatmosferă, am dansat, am cântat și am pornit vara împreună, așa cum trebuie să fie ea, cu emoții de tot felul, cu bucurie, cu distracție. Și am văzut-o cu toții pe Adelina Pestrițu care, în clipul nostru, e „Scumpă foc” și la filmări, un profesionist, așa cum auzisem despre ea”, povestește Smiley despre colaborarea cu Adelina Pestrițu, una dintre cele mai premiate, admirate și urmărite celebrități din România în mediul digital.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg