Smiley şi Connect-R sunt spărgători de nunţi. Cum au ajuns cei doi artişti să cânte gratis la petreceri

9 septembrie, 2021
1 smiley jpg jpeg

La asta nu s-au aşteptat nici miresele, nici nuntaşii!

Connect-R şi Smiley se bucură de un real succes cu piesa “Rita”,care a avut premiera pe data de 15 iulie şi a ajuns la aproape 6 milioane de vizionari pe youtube! Pentru a face single-ul şi mai special, cei doi artişti şi echipele lor de producţie, HaHaHa Production şi Sprint Music, au gândit un proiect ca la carte,  care a creat furori în rândul fanilor, dar şi al nuntaşilor: spărgătorii de nunţi!

Mai precis, Smiley şi Connect-R au plecat într-o seară de acasă cu gândul să le facă nişte surprize de neuitat…mireselor!  Vedetele au intrat astfel peste nuntaşii de la tri nunţi şi i-a lăsat muţi de uimire! Nimeni nu s-a aşteptat ca la nunta lor să aibă în programul artistic un moment special cu “Rita”, iar Smileyşi Connect-R să apară pe scenă, să cânte şi să danseze alături de mire şi mireasă! A fost o nebunie. 

“A fost o experienţă tare frumoasă! De obicei nu merg neinvitat la o nuntă, dar uite că de data asta am fost chiar la mai multe nunţi în aceeaşi seară! Înainte să lansăm piesa “Rita”, ne-am întâlnit cu gaşca şi împreună ne-am gândit că ar fi tare să “spargem” câteva nunţi, să le facem surpriză şi să le cântăm piesa, ceea ce s-a şi întâmplat.  Am cântat, am dansat, am mâncat, dar n-am furat miresele:). Am făcut toată nebunia asta ca un teaser pentru  challenge-ul de pe YouTube. Ia vezi, poate petrecerea ta e următoarea!”, a declarat Smiley care s-a bucurat că a putut face oamenii fericiţi.

La rândul său, Connect-R a plecat acasă fericit că a putut, chiar şi pentru câteva minute, să le umple sufletul unor oameni care poate nici nu ar fi visat ca în ziua nunţii să aibă aşa oaspeţi de seamă.

“A fost superb! Oamenii au reacţionat exact cum ne aşteptam! Au fost surprinşi! Probabil că îşi doreau să stăm mai mult, dar nu s-a putut, pentru că am făcut trei nunţi. Ba chiar am întâmpinat un moment interesant, în care un nuntaş ne-a văzut şi a spus: “A, cu siguranţă mergeţi la nunta aia unde sunt mulţi invitaţi, la noi nu ajungeţi…”. Dar am fost şi la ei, la cei care erau mai puţini, şi la cei care au avut mai mulţi invitaţi. Şi chiar la asta ne gândeam, că poate mulţi oameni nu îşi pot permite să  ne aducă la nunta lor. Am văzut bucuria pe feţele lor, au dansat,  s-au distrat, ne-am bucurat maxim! Este minunat când faci bucurii de-astea şi practic nu te gândeşti la profitul tău ci la bucuria lor!”, a adăugat Connect-R.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg