Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Cât de îndrăgostiți sunt după 7 ani de relație

27 mai, 2023

Astăzi, 27 mai, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil și religios! Artistul și prezentatoarea de televiziune au radiat la fericitul eveniment din viața lor.

nunta smiley si gina pistol jpg

După șapte ani de relație, Smiley și Gina Pistol și-au unit astăzi destinele! Prima dată, cei doi s-au căsătorit civil în prezența familiilor lor și a prietenilor apropiați, iar mai apoi au mers la biserică, unde a fost oficiată o slujbă religioasă. 

Cu zâmbetele pe buze, Smiley și Gina Pistol au părut mai îndrăgostiți ca niciodată în pozele de la mult așteptatul eveniment, care a fost catalogat drept „nunta anului din România”. Gina Pistol a îmbrăcat o rochie foarte elegantă, dintr-o dantelă specială, la care a asortat pantofi Jimmy Choo. Pe seară, la petrecere, ea va îmbrăca a doua rochie la care va asorta ciocate albe. 

De partea cealaltă, mirele Smiley a optat pentru un costum crem, cămașă albă și pantofi deschiși la culoare. „Da”, au scris cei doi pe rețelele de socializare, după ce s-au căsătorit. Sute de mii de fani i-au felicitat și au apreciat imaginile postate imediat după ce s-au căsătorit. 

„Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă”

Cei doi îndrăgostiți proaspăt căsătoriți au făcut și declarații. „Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

„„DA”-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Gina și Smiley și-au invitat nuntașii la o petrecere în mijlocul naturii, organizată de wedding planner-ul Ivona Nenu în splendida orangerie a master floristului Nicu Bocancea. Acolo, oaspeții au găsit un salon de sticlă îmbrăcat într-o mare de flori albe, cu mese purtând numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley, cu place card-uri cu nume de invitați, scrise pe codițe de măr și cu multă grijă la detalii. „Discreția mirilor, decența cerințelor, dorința lor de a nu epata și de a-și păstra povestea în coordonatele simplității și ale eleganței au transformat spațiul orangeriei într-o ramă luminoasă, în care se desfășoară perfect tabloul nunții lor”, a declarat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor, dar mai ales co-fondatorul Orangeriei Iris, care a fost încă de la prima vizită cea mai dorită opțiune pentru cei doi miri.

Andreea Esca și Alexandre Eram, soțul ei, au făcut furori la nunta lui Smiley. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a îmbrăcat o rochie cu flori albastre și niște saboți foarte moderni și asortați cu ținuta.

andreea esca nunta smiley si gina pistol 1 jpg

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg