Smiley şi Inna, mari câştigători la Romanian Music Awards

18 septembrie, 2011

Marii câştigători ai Romanian Music Awards 2011, care a avut loc vineri seară în Piaţa Sfatului din Braşov, au fost Smiley şi Inna care au plecat acasă cu patru, respectiv, trei trofee.

Marii câştigători ai Romanian Music Awards 2011, organizat de Music Channel si Radio 21, care a avut loc vineri seară în Piaţa Sfatului din Braşov, au fost Smiley şi Inna care au plecat acasă cu patru, respectiv, trei trofee.

Nominalizat la şapte categorii, Smiley a reuşit performanţa de a pleca acasă cu trofeele pentru Best Male, Best Pop, Cea mai difuzată piesă - "Love is for free" şi Premiul Radio 21, pentru cel mai difuzat artist român în 2010.

Inna, care a păşit pe covorul roşu într-o rochie neagră cu un decolteu care a atras imediat bliţurile, a plecat acasă cu premiul Best female, Best site - inna.ro şi Premiul pentru popularitate, acordat de revista OK!.

Vrând să demonstreze că se descurcă să cânte live, Inna a prezentat o compilaţie de melodii, printre care "Un momente", "Born this way", "Mamasita", "Americandrim", "Ya BB" şi "Use somebody".

Andreea Bănică a plecat de pe scena din Piaţa Sfatului cu două premii - Best Show şi Best Video pentru piesa "Sexy". Alexandra Stan, deşi nu a fost prezentă la Braşov, a primit şi ea două premii, Best Song pentru piesa "Mr Saxobeat" şi premiul Border Breaker.

Best DJ a fost declarat DJ Andi, în timp ce premiul pentru Best Hip-Hop i-a revenit lui Guess Who. Câştigători la categoria Best New Act au fost declaraţii băieţii de la ROA, în timp ce premiul pentru Best Rock i-a fost acordat trupei Vunk pentru piesa "Vreau o ţarăca afară", iar premiul pentru Best Group a fost câştigat de DJ Project & Giulia.

Premiul pentru Best Performance a fost câştigat de Mandinga, iar Corina a fost răsplătită cu premiul Fashion icon. Ultimul premiu al serii a aparţinut trupei Voltaj, care a fost premiată pentru Best live.Recente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg