Șoc la „America Express“! Echipa gimnastelor a fost eliminată „mișelește“

26 ianuarie, 2023
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg

La capătul a două săptămâni pline de aventură prin Mexic, Diana Bulimar și Larisa Iordache au fost scoase din cursă.

Una dintre cele mai puternice echipe dintre cele nouă înscrise în competiția „America Express - Drumul aurului“, cu șanse mari să ajungă în finală, a fost formată din gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache. Din păcate, celelalte echipe au găsit de cuviință să le trimită să alerge în cursa pentru Ultima șansă, considerându-le o echipă prea puternică pentru a nu fi supusă tuturor probelor, existând șansa să fie eliminată mai repede.

Cu patru voturi pentru, echipa gimnastelor s-a conformat regulamentului jocului și a intrat în cursă alături de echipele formate din Joaquin Bonilla cu Ovidiu Buta și Jean cu Dinu. Și, din păcate, oboseala, ritmul alert și lipsa de șansă le-a făcut să ajungă pe ultimul loc. Și, cum totemul din cutie a fost un vultur roșu, echipa lor a fost eliminată din concurs, spre șocul celorlalți concurenți, care nu se așteptau ca ele să ajungă chiar ultimele la punctul de întâlnire cu prezentatoarea Irina Fodor.

„Mă uit la tatuajul Larisei și văd ceea ce ne-au demonstrat în fiecare secundă până acum: că sunt neînfricare, înțelepte. Putem fi mândre de ele, așa cum este o țară întreagă”, a spus Irina Fodor, înainte de a deschide cutia cu totemul care le-a trimis acasă.

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

„Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede, pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, exact ca în competiții, și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experiență”, a adăugat și Larisa Iordache.

„Erau tanc, nu se aștepta nimeni și să iasă în modul ăsta - un pic mișelește - adică votate de tovarășii lor”, a comentat Puya, care le-a apreciat efortul și s-a aflat printre cei care nu au votat pentru trimiterea lor în cursa pentru Ultima șansă.

Recțiile gimnastelor după difuzarea episodului

A fost… o adevărată aventură! Lucruri pe care nu le poți simți și înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite. Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi! Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut, v-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici. Mi-aș fi dorit să vedeți mai mult din parcursul nostru. Mulțumesc! Vă iubeste Little D din lotul olimpic”, a scris Diana Bulimar pe contul său de socializare, după difuzarea acestui episod din America Express.

„Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam că pot să mă descurc o secundă. Cam atît de aici, din America Express pentru noi, daaaar rămânem alături de concurenții care au rămas în acest show plin de surprize!!! Gimnastele vă pupă”, a scris și Larisa Iordache pe rețelele sociale.

FOTO: Antena 1



Recente pe Ok! Magazine

vedete la beauty brunch (20) jpeg
NSYNC   GettyImages 953234702 jpg
Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg