Şoc pentru Catinca Roman! Tatăl fetiţei ei a fost arestat

11 martie, 2015
catinca roman bebe dumitrescu droguri jpeg

Deşi creatoarea de modă şi-a crescut singură fiica, vestea că tatăl Calinei a ajuns în arestul poliţiei, din cauza implicării sale într-o afacere cu droguri, a venit ca un şoc. Iată ce spune Catinca despre Bebe Dumitrescu.

Deşi creatoarea de modă şi-a crescut singură fiica, vestea că tatăl Calinei a ajuns în arestul poliţiei, din cauza implicării sale într-o afacere cu droguri, a venit ca un şoc. Iată ce spune Catinca despre Bebe Dumitrescu.

Catinca Roman a aflat din presă că tatăl fetiţei ei, Bebe Dumitrescu, este cercetat penal pentru deţinere de droguri şi că a fost reţinut. Bărbatul a fost surprins de oamenii legii, în timp ce se afla într-o maşină, alături de nişte prieteni, şi îşi prepara nişte ţigări cu marijuana.

Invitată în cadrul emisiunii „Agentul VIP“, de la Antena Stars, Catinca Roman a vorbit deschis despre această ştire şi mărturisit care a fost modul în care a recţionat fetiţa lor, la aflarea acestei veşti.

„Eu sunt extrem de surprinsă, pentru că nu ştiam nimic despre aşa ceva. Nu am ştiut nimic despre asta, am aflat din presă. Am vorbit cu el azi, mi-a spus că a fost surprins în timp ce bea nişte beri cu nişte băieţi într-o maşină. Dar până nu văd scris negru pe alb, eu nu cred“, a declarat Catinca Roman, la emisiunea „Agentul VIP“.

Care mai e relaţia dintre Catinca şi Bebe Dumitrescu?

„Deşi noi am încercat să rămânem în relaţii bune strict pentru copil, relaţionăm de fapt, extrem de formal. Avem o relaţie care o priveşte strict Calina. Dar nu văd ce legătură am eu cu ştirea asta, mai ales că suntem despărţiţi de 15-16 ani. Fetiţa mea a rămas foarte surprinsă, ea era la şcoală şi am sunat-o ca să o previn, dar îţi dai seama că nu i-a picat bine. Dar în momentul în care ai un copil cu cineva, eşti legat vrând nevrând prin acel copil, până la moarte. Dar nu l-am mai văzut de cel puţin 6 luni de zile. Nu ţinem legătura. Din momentul în care ne-am despărţit, drumurile noastre au fost separate. El nici nu prea s-a implicat în creşterea fetiţei noastre. A avut o perioadă în care lucrurile îi mergeau foarte bine, pentru bine e surprinzător ce se întâmplă, dar şi regretabil în acelaşi timp“, a susţinut creatoarea de modă la Antena Stars.

image

Bebe Dumitrescu nu e stripper

„El a fost un artist extrem de talentat, deşi i s-a pus patalamaua asta de stripper, care nici măcar nu e adevărată, pentru că el doar a creat coregrafii şi a dansat în anumite spectacole. Nici nu are fizic pentru aşa ceva, pentru că el a făcut balet clasic, drept pentru care are fizicul de balerin clasic. Cumva, am regretat faptul că n-a reuşit să meargă mai departe, nu ştiu din ce motiv, pentru că avea toate calităţile, iar eu l-am încurajat să meargă în acestă direcţie. Sincer, avea un potenţial foarte mare şi ăsta a fost unul dintre motivele pentru care mie mi-a plăcut foarte mult de el. Acum a avut un proiect, a ajuns în finala unei emisiuni foarte cunoscute şi îi mergeau lucrurile foarte bine. Aşa că pentru mine e chiar suprinzător ce se întâmplă”, a mai spus Catinca în emisiunea lui Cristian Brancu.

image


Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg