Sofia Vergara, alături de o tânără care îi seamănă izbitor. Toată lumea a crezut că este fiica ei!

24 noiembrie, 2017
sofia vergara si fiul sau png

Sofia Vergara ( 45) este una dintre cele mai cunoscute şi mai sexy actriţe de la Hollywood, iar farmecul pare că i l-a transmis şi fiului său, tânărul de 25 de ani Manolo, care a moştenit zâmbetul fermecător, dar şi ochii mamei sale. Ei bine, el nu este singurul care îi seamănă, căci cele mai recente fotografii distribuite de actriţă, de Ziua Recunoştinţă, o înfăţişează alături de o tânără, copia sa fidelă.

image

Asemănarea este atât de izbitoare, încât fanii au întrebat dacă nu cumva Sofia are şi o fiică pe care a ţinut-o ascunsă. Actriţa a petrecut Ziua Recunoştinţei alături de familie şi de prieteni, într-un cadru special amenajat pentru acest eveniment, toţi invitaţii purtând haine elegante, dar şi accesorii nostime cum ar fi căciulile în formă de curcan sau de copane.

S-au fotografiat în cele mai amuzante ipostaze, într-o fotografie Vergara apărând alături de fiul său şi de copia sa la indigo, nimeni alta decâ nepoata sa, o tânără de aceeaşi vârstă cu fiul Manolo, pe care o cheamă Claudia Vergara.

image

Pe lângă faptul că seamănă mult, cele două par să aibă şi acelaşi stil vestimentar şi adoptă acelaşi machiaj. Tânăra nu este foarte cunoscută pe plan internaţional, cu toate că a apărut pe coperta revistei, I Hola! Columbia. Este la început de carieră şi îi calcă deja pe urme mătuşii sale, în această vară fiind model pe prodiumul de la Milano Fashion Week.

  Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg