Sofia Vergara, mamă fără voia ei? Fostul logodnic îi vrea copiii prin fertilizare in vitro

16 aprilie, 2015
sofia vergara si joe jpeg

Pentru că viaţa actriţei este presărată din plin cu sare şi piper, noul scandal care o vizează este pe măsură. Fostul ei logodnic, Nick Loeb, a intentat proces, disperat fiind ca Sofia să nu distrugă embrionii păstraţi şi crioconservaţi în timpul relaţiei lor şi, de ce nu, să aibă copiii ei, în absenţa acesteia!

Pentru că viaţa actriţei este presărată din plin cu sare şi piper, noul scandal care o vizează este pe măsură. Fostul ei logodnic, Nick Loeb, a intentat proces, disperat fiind ca Sofia să nu distrugă embrionii păstraţi şi crioconservaţi în timpul relaţiei lor şi, de ce nu, să aibă copiii ei, în absenţa acesteia!

Nick Loeb, cu care starul din “Modern Family” a format un cuplu timp de câţiva ani, se simte probabil cu coada între picioare, de vreme ce Sofia a fost cea care a anulat logodna lor de doi ani pentru a se cupla imediat cu Joe Manganiello (foto jos). Însă despărţirea a survenit şi din cauză că afaceristul dorea foarte mult să aibă copii cu actriţa, care prefera cariera înaintea familiei Sofia nu corespundea cu nevoia ei de faimă.

image

Cu 6 luni înainte de despărţirea lor din mai 2014, Sofia şi Nick au mers la o clinică de fertilizare, unde au acceptat să apeleze la fertilizarea embrionilor în laborator şi congelarea lor, în vederea fertiizării in vitro. Doar că cei doi s-au certat în legătură cu decizia luată în legătură cu aceştia, în cazul în care unul dintre ei moare, dar nu şi în cazul în care se despart. De aici şi decizia lui Nick de a o da pe fosta lui iubită, cât şi centrul de fertilizare, în judecată: “pentru a se asigura că embrionii de sex feminin nu sunt distruşi, mai ales că Jane (Sofia) refuză să respecte conservarea lor în orice circumstanţe”, se remarcă în petiţia înaintată de Nick la tribunal, în California, în august 2014. Mai mult, documentele legale au fost actualizate şi susţin de asemenea că vedeta de 42 de ani “a fost abuzivă fizic şi psihic” cu Nick în numeroase ocazii. “L-a lovit în faţă de două ori, l-a lovit cu picioarele, şi-a aruncat telefonul în capul lui. L-a batjocorit, l-a numit «fraier care nu merită nimic»”. (În documente, nu s-au folosit numele reale).

În ceea ce priveşte cei doi embrioni crioconservaţi, se pare că fostul cuplu a ales o mamă surogat pentru aceştia, dar implantarea lor nu a avut succes, ceea ce l-a convins pe fostul logodnic al Sofiei să îi apere cu orice preţ pentru a avea copiii mult doriţi cu ea. Dar fără acordul ei?

Mai multe detalii legate de actele doveditoare, aici.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg