Sonia Argint s-a separat de soțul ei: "Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte"

21 noiembrie, 2022
sonia argint

Au lăsat în urmă 15 ani de căsnicie și 18 ani de relație și au pornit pe drumuri separate. Sonia Argint a divorțat în secret de soțul ei, Horațiu Ionescu, în timpul pandemiei.

„ Unii dintre voi v-ați prins sau ați bănuit. Câțiva ați știut. Dar majoritatea aflați acum. După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat. Acum aproape doi ani. Dar am ales să-mi trăiesc experiența în liniște pentru că o astfel de etapă trebuie "rumegată" bine.

Cel puțin la fel de bine precum decizia de a divorța. Dar ce se întâmplă după divorț? Să vă povestesc din experiența mea”, așa își începe Sonia Argint mărturisirea pe blogul ei.

„ În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive.

În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană. Așadar, de la bun început, vă rog frumos să nu mă întrebați despre motive în detaliu, pentru că nu voi oferi niciun răspuns”, a mai spus vedeta pe blogul ei.

Sonia și Horațiu au doi băieți împreună, Marc și Eric. “Divorțul este punctul final. Când ai trecut prin diverse etape, ai încercat o grămadă de lucruri și îți dai seama că nu se mai poate. Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte. Ai nevoie de o perioadă de doliu după aceea.

Este o relație care a durat toată perioada maturității mele. De la aproape 20 de ani până la 38. Deci, eu toată viața mea de om matur mi-am petrecut-o într-o relație. Frumoasă, bazată pe iubire. Dar se întâmplă ca oamenii să evolueze diferit”, a povestit Sonia Argint în podcastul lui Mihai Morar.

 „Copiilor le-am dat vestea împreună. În al doilea rând, copiii sunt deștepți.. Ne-au spus: da, ne-am dat seama. Nu s-a pus problema ca vreunul dintre părinți să nu aibă acces la copii. Chiar îmi doresc ca băieții să petreacă timp cu tatăl lor. Au nevoie de figura paternă, mai ales la vârsta asta”, a recunoscut Sonia.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg