Sophia Loren are un miliardar la picioarele ei

22 ianuarie, 2019
1 000 mvd6636119 jpg jpeg

De-a lungul timpului, italianca a stârnit multe pasiuni şi chiar şi acum, la 80 de ani, are admiratori. Magnatul Carlos Slim e cel mai mare dintre ei!

Sophia Loren a bifat cea de-a 84-a toamnă, pe 20 septembrie, dar chiar şi la această vârstă nu duce lipsă de pretendenţi. E de la sine înţeles, de vreme ce italianca nu-şi arată deloc vârsta! Iar, la aniversare, actriţa a fost tratată ca o re­gină chiar de către unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Terrei.

Încă din primăvara lui 2014, presa nota că diva are o relaţie amoroasă cu multimiliarda­rul Carlos Slim Helú (79). În ultima vreme, cei doi au fost văzuţi mai mereu împreună, fie la Geneva, unde locuieşte ea, fie în Mexic, unde are el reşedinţa, dând de înţeles că trăiesc o dragoste la vârsta a treia. Cel puţin, asta titrau cei de la săptămânalul Visto, care-i declarau „cuplul anului 2014“, confirmând zvonurile apărute în septembrie 2011, când s-au cunos­cut la un festival din Acapulco şi când Slim i-ar fi declarat admiraţia sa de-o viaţă.

Apropierea dintre ei s-ar fi produs după ce ambii au rămas văduvi, Sophia pierzându-şi în 2007 jumătatea, pe cineastul Carlo Ponti, iar Carlos fiind încă marcat de decesul soţiei sale, Soumaya, în 1999.

Aşa se face că, la un an de la prima lor întâlni­re, afaceristul mexican de origine libaneză era văzut din nou alături de muza lui, la Geneva, unde Sophia Loren organizase un eveniment remember în onoarea soţului ei. Iar peste alţi doi ani, pentru aniversarea celor 80 de ani ai Sophiei, Slim pregătea în propriul muzeu din Mexic o expoziţie omagială intitulată Ieri, azi şi mâine – făcând aluzie la filmul semnat de Vittorio De Sica, care a avut-o protagonistă pe Loren. Şi, tot în acelaşi spaţiu eclectic din Ciudad de México, în aprilie 2015 organiza o prezentare de modă Dolce&Gabbana în onoa­rea Ciociarei lui preaiubite.

image

Oficial, cei doi îşi declară simpatia recipro­că, dar spun că nu e decât o simplă amiciţie între ei. Cu toate acestea, întâlnirile tot mai dese şi gesturile de afecţiune îi trădează şi pare că pe Carlos Slim îl animă ceva mai mult decât o simplă simpatie. Şi mai credem că me­xicanul nu s-ar da în lături să-i pună italiencei la picioare întreaga sa avere, care e cea de-a şaptea din lume.Recente pe Ok! Magazine

image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg
Russell Crowe, GettyImages jpg
cub mircea bravo png
Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg
Cristina Bălan și Gabriel jpg
Erika Isac macarena
Machine Gun Kelly & Meghan Fox, Getty Images (1) jpg
Madonna, Profimedia 0848428893 jpg
Anna Wintour, Cara Delevingne și Lewis Hamilton, Profimedia jpg
FotoJetVioleta jpg