Sophia Loren: "Cary Grant a fost un bărbat foarte frumos, dar nu m-a cerut de soţie!" Legendara actriţă de 86 de ani vorbeşte deschis despre viaţa ei în acest interviu

3 noiembrie, 2020
1 sophia gettyimages 1280248651 jpg jpeg

Actriţa italiană a acordat un interviu pentru Radio Times în care a vorbit despre căsnicia cu Carlo Ponti şi relaţia cu Cary Grant

"Este foarte greu să spui că nu ai absolut niciun regret în viaţă", a declarat Sophia pentru revista Radio Times. "Viaţa te poartă prin atât de multe experienţe, dar mereu am încercat să trăiesc fără regrete. Şi cred că am atins acea stare de pace. Am avut şi am tot ce mi-am putut dori de la viaţă, o familie minunată, copii şi nepoţi frumoşi. Singurul meu regret este că nu am purtat rochia de mireasă. Acesta a fost visul meu pe care încă îl port în mine", a mărturisit Sophia Loren despre căsătoria ei cu Carlo Ponti, care nu a fost una lipsită de probleme la început, întrucât Carlo era încă însurat cu Giuliana Fiastri atunci când a început relaţia cu tânăra Sophia. Deşi despărţit în fapt de multă vreme de Giuliana, Carlo nu divorţase încă de ea. Şi totuşi, s-a însurat în 1957 cu Loren - anulând în 1962 mariajul, pentru a nu fi acuzat de bigamie. Dornici să-şi oficializeze totuşi cumva relaţia, Loren şi Ponti (foto jos) au obţinut cetăţenia franceză, el reuşind să divorţeze în cele din urmă de Giuliana în Franţa - pentru a se recăsători, în sfârşit, legal cu Sophia, în 1966.

sophia si carlo gettyimages 2661992 jpg jpeg

Dar înainte de a se căsători prima oară cu Ponti în 1957, Sophia a fost în centrul unei poveşti vânate de presă: chiar în acel an, în timp ce a filmat cu Cary Grant (foto jos) pentru filmul The Pride and the Passion, s-a scris că cei doi protagonişti s-au îndrăgostit nebuneşte, iar el chiar a cerut-o de soţie. Pe atunci, ea avea doar 23 de ani, iar Cary, care era însurat cu Betsy Drake, avea cu 30 de ani mai mult decât ea. Grant urma să joace într-un alt film, Houseboat, chiar cu soţia lui, Betsy, care scrisese scenariul - dar, îndrăgostit fiind de Sophia, a aranjat ca actriţa italiană s-o înlocuiască pe Betsy, rescriind scenariul. Povestea a stârnit atunci valuri de la Hollywood până în Europa.

sophia si cary jpg jpeg

"Eu şi Cary am avut o relaţie foarte frumoasă, dar eu aveam 23 de ani, iar Cary era mult mai în vârstă decât mine", a declarat acum pentru Radio Times Loren, deşi nu diferenţa de vârstă era problema - întrucât şi între ea şi Ponti era o astfel de diferenţă. Pe cineastul italian îl cunoscuse în 1950, pe când ea avea doar 16 ani, iar el, 37. "Când ai 23 de ani, ideile tale despre iubire nu sunt foarte clare. Nu ştii exact ce faci la acea vârstă. Pentru mine, The Pride and the Passion era primul meu film american, eram surescitată, multe lucruri se întâmplau rapid în jurul meu, eram luată pe sus de viaţă. Dar deja cunoscusem un bărbat în Italia, de care mă îndrăgostisem, iar acela era Carlo Ponti. Aşa că nu am vrut să renunţ la iubirea vieţii mele doar pentru că făceam un film cu un mare star american. În plus, Cary nu m-a cerut de soţie. Lucram împreună.... Cary era un bărbat foarte frumos şi un actor minunat, dar adevărul este că nu m-a cerut în căsătorie. Ulterior, am continuat să ne scriem şi am avut o lungă şi minunată prietenie civilizată", a mai spus Sophia, care a fost căsătorită cu Carlo Ponto până la moartea lui, în 2007, dăruindu-i doi fii: pe Edoardo, acum în vârstă de 47 de ani, şi pe Carlo, de 51 de ani.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK  DSC 5564 jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg