Sophie Turner a născut! Starul din Game of Thrones şi Joe Jonas au devenit pentru prima oară părinţi

28 iulie, 2020
8 sophie turner a nascut 5 jpg jpeg

Sophie Turner a născut! Actriţa cunoscută în serialul Game of Thrones a devenit mamă pentru prima oară. La doar 24 de ani, aceasta a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos!

Ce rapid a trecut timpul! Chiar în primăvara aceasta, în februarie, s-a aflat că Sophie Turner şi Joe Jonas vor avea un copil împreună. Prematur au spus unii, în timp ce alţii i-au felicitat şi s-au bucurat pentru minunea din viaţa lor. De-a lungul acestor luni, fericitul cuplu nu a făcut prea multe declaraţii, dimpotrivă, au păstrat tăcerea: "Cuplul îşi doreşte să ţină lucrurile secrete, dar prietenii şi familia sunt foarte încântaţi pentru ei.", a declarat o sursă apropiată celor doi.

Imaginile au vorbit însă de la sine! Cei doi au apărut des în public, zilnic la plimbare cu animalele lor de companie, chiar şi la petreceri în aer liber. Paparazzi mereu au fotografiat-o pe Sophie Tuner însărcinată, cu burtica la vedere. Fotografii au surprins-o chiar şi pe 16 iulie, cu 10 zile înainte să nască. Purta haine închise la culoare, dar burta tot i s-a văzut. Era în ultimul trimestru de sarcină. 

6 sophie turner a nascut 2 jpg jpeg

În toate pozele recente, actriţa a purtat mască de protecţie, se pare că a înţeles cât de periculos este acest virus, mai ales pentru o femeie însărcinată. A ales să se protejeze pe ea, pe bebeluş, dar şi pe cei din jur. 

1 sophie turner a nascut 7 jpg jpeg

Iată că pe 27 iulie marea veste a venit! Sophie Turner şi Joe Jonas au devenit părinţi pentru prima oară. Anunţul a venit printr-un comunicat oficial din partea angajaţilor actriţei: "Sophie Turner şi Joe Jonas sunt fericiţi să să anunţe de venirea pe lume a primului lor copil". Din păcate, nu au fost furnizate şi alte detalii. Din unele informaţii, se pare că cei doi au o fetiţă. 

Proaspeţii părinţi s-au căsătorit anul trecut, în 2019. Au făcut două ceremonii, una în Las Vegas şi una în Franţa. Tăticul, Joe, are 30 de ani şi face parte din formaţia The Jonas Brothers şi Sophie Turner este cunoscută pentru rolul său din Game Of Thrones, Sansa. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg