Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului

28 iulie, 2021
7 afectiune jpg jpeg

Sora lui Cristiano Ronaldo a fost internată în stare gravă după ce, pe fondul luptei cu coronavirusul, a dobândit o pneumonie severă.

Sora lui Ronaldo, Katia Aveiro, se află în prezent în spital. Artista le transmite fanilor un mesaj pe Instagram în care spune că a fost tratată de personalul medical din Madeira natală. În vârstă de 44 de ani, Katia a aflat că are coronavirus pe 17 iulie şi s-a autoizolat acasă.

„Mă descurcam bine, aveam simptome şi respectam protocolul. Toată lumea de acasă a fost ferită. Videoclipurile pe care le-am publicat, unde sunt afară, au fost realizate înainte de a fi testată pozitiv. Din păcate, vinerea trecută, am început să mă simt tot mai rău”.

stanga
dreapta
1 ronaldo1 jpg jpeg
3 katia3 jpg jpeg
7 afectiune jpg jpeg

Ea a adăugat că a dezvoltat o pneumonie după ce a contactat virusul. „Am fost internat şi iată-mă, fac tot ce trebuie şi îmi revin datorită lui Dumnezeu şi mulţumită minunatei echipe medicale de aici”.

Cântăreaţa susţine că nu va lăsa virusul să o dărâme, că „reacţionează bine” la tratament şi a avut „îmbunătăţiri vizibile”.

Sora fotbalistului şi-a încheiat postarea îndemnându-i pe fani să aibă grijă de ei înşişi. Anul trecut, şi Ronaldo a avut coronavirus, iar asta l-a făcut să rateze un meci împotriva Suediei.