Sora lui George Michael nu şi-a revenit niciodată după dispariţia fratelui ei. A murit cu inima frântă, de Crăciun, ca faimosul cântăreţ

28 decembrie, 2019
6 0000000 jpg jpeg

Sora faimosului cântăreţ, Melanie Panayiotou, a fost găsită fără suflare de Crăciun, adică în aceeaşi zi în care George Michael a murit în urmă cu fix trei ani. Trupul neînsufleţit al hair stilistei de 55 de ani a fost descoperit de sora ei mai mare, Yioda, în seara zilei de 25 Decembrie. Iar noile informaţii ne dezvăluie posibila cauză a decesului - a murit de inimă rea. Mel nu şi-a revenit niciodată după moartea fratelui ei, a continuat să ia în greutate până când organismul ei a cedat.

Poliţia metropolitană a declarat, în mod public, că a fost sunată de serviciul de ambulanţe din Londra în jurul orei 19.30, pe 25 Decembrie, pentru a i se aduce la cunoştinţă decesul subit al unei femei. Din informaţiile pe care le avem în momentul de faţă, moartea acesteia nu este tratată ca o eventuală crimă sau sinucidere, ci a provenit din cauze naturale. Întocmai ca în cazul faimosului ei frate. Ce coincidenţă incredibilă!

Sora şi fratele şi-au dat amândoi ultima suflare de Crăciun

fotojet jpg jpeg

Fostul membru al trupei Wham!, Andrew Ridgeley, şi-a făcut publice condoleanţele pe Twitter la scurt timp după aflarea tristei veşti: “O ştire extrem de tragică legată de dispariţia lui Mel Panayiotou. Sunt alături de sora şi tatăl ei în aceste momente foarte triste.”

Familia Panayiotou a emis un comunicat de presă, prin avocatul lor, în care au fost precizate următoarele: “Putem confirma, în mod absolut tragic, moartea subită a Melaniei. Ne dorim se respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte triste.”     

Relaţia specială dintre soră şi frate

Michael era foarte apropiat de sora lui, care îl însoţea pe artist în toate turnee lui pentru a-i tăia şi aranja părul acestuia. Drept urmare a legăturii apropiate dintre cei doi fraţi, George i-a lăsat lui Mel nu mai puţin de 50 de milioane de lire sterline după moartea lui. Cealaltă soră a lui Melanie, Yioda Panayiotou, a moştenit, de asemenea, o sumă impresionantă de bani după dispariţia prematură a celebrului cântăreţ.

Ceea ce este deopotrivă trist este ultimul mesaj lăsat de Melanie înainte de a-şi da ultima răsuflare. Ea, împreună cu sora ei mai mare, tatăl lor şi fostul manager al lui George Michael, David Austin, au emis un mesaj de Crăciun, pe 23 decembrie, în care şi-au exprimat sentimentele dulci-amărui.

Melanie, după moartea cântăreţului

1111111111111111111 jpg jpeg

“Am ajuns din nou în acest moment, în care Crăciunul şi sărbătătorile de iarnă au venit iar. Cred că noi, ca familie, am ajuns să fim cu adevărat recunoscători pentru toată dragostea care există în lume pentru Yog (n.r. porecla lui George Michael) şi muzica lui frumoasă. Ştim cât de mult pot ajuta versurile lui în momentele dificile ale vieţii şi cât ne pot binedispune atunci când sărbătorim ceva şi viaţa merge înainte cu toate cele bune câte are să ne ofere… Iar acest lucru nu s-a schimbat cu nimic de când el nu mai este alături de noi, pentru că îl simţim cu toţii foarte aproape de noi. Aşa cum spuneţi cu toţii în mesajele voastre, muzica lui reprezintă darul pe care ni-l face Yog an de an…”

Ultimele ei cuvinte

Mesajul lui Melanie se încheie cu îndemnul de-a nu uita să le transmitem cu toţii dragostea ce le-o purtăm celor dragi. Panayiotou a fost foarte recunoscătoare pentru moştenirea muzicală pe care ne-a lăsat-o fratele ei, după cum a precizat şi în cea mai recentă ediţie a revistei Big Issue, în care hair stilistul a vorbit despre comedia romantică Last Christmas, lansată în noiembrie şi inspirată de muzica lui Michael.

George Michael

22222222222222222 jpg jpeg

“Eu şi familia mea sperăm că o să vă placă filmul şi muzica lui Yog, laolaltă cu această poveste frumoasă despre dragoste şi iubirea de sine. După cum ştiţi cu toţii, Yog adora Crăciunul…”

Şi ce coincidenţă incredibilă ca cei doi fraţi să se stingă amândoi în aceeaşi zi, de Crăciun, pentru a se reuni undeva acolo sus din nou!...

foto - Profimedia, preluare Daily MailRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg