Sora lui Kate Moss îşi vinde nuditatea online. Cum a ajuns Lottie Moss să facă bani pe un site de adulţi, deşi cândva debutase în modă precum Kate

2 martie, 2021
mos 0 jpeg

Ai fi zis că sora mică a celebrei Kate Moss are uşile deschise la cele mai mari case de modă şi o carieră sigură în modă, dată fiind înrudirea cu unul dintre cele mai de succes modele din lume. Dar decăderea lui Lottie Moss dovedeşte contrariul

Cariera lui Lottie este azi un ecou îndepărtat a ceea ce ar fi putut fi şi ceea ce se anunţa la început. În timp ce Kate, care deja are 47 de ani şi ar fi putut fi pe linie moartă, continuă cu succes să pozeze în reviste de modă şi să defileze pentru branduri mari, Lottie cea cândva promiţătoare a ajuns, la 23 de ani, pe site-ul de adulţi Glow (foto jos). Contul ei de instagram are trimitere către o pagină personală, iar de acolo, cu un click, poţi ajunge pe Glow, site-ul cu conţinut pentru adulţi, unde poţi vedea imagini hot cu ea în lenjerie intimă - în ipostaze incendiare, care exploatează mai mult decât incitantul ei tatuaj de pe posterior cu textul "Not Yours".

11 lottie 2 jpg jpeg
15 lottie 6 jpg jpeg

Şi poţi vedea chiar mult mai mult de-atât, dacă eşti dispus să plăteşti: de la 50 de lire sterline pentru o poză topless cu Lottie până la 1.000 de lire pentru conţinut personalizat la cererea clientului, inclusiv un video cu ea complet goală. Aşa se explică întâlnirea la care Lottie a fost surprinsă de paparazzi în ianuarie anul acesta - când s-a văzut la o cafea cu Noah Traisman, fondatorul Glow. De ce a ajuns Lottie să facă asta pentru bani, când părea să aibă tot viitorul în faţă? Acum zece ani, pe când avea doar 13 ani, a fost admirată în calitate de domnişoară de onoare la nunta lui Kate Moss cu Jamie Hince.

16 lottie si kate gettyimages 469736013 jpg jpeg
12 lottie 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
10 lottie 1 jpg jpeg
11 lottie 2 jpg jpeg
12 lottie 3 jpg jpeg
13 lottie 4 jpg jpeg
14 lottie 5 jpg jpeg
15 lottie 6 jpg jpeg
16 lottie si kate gettyimages 469736013 jpg jpeg

Mai târziu, cu ajutorul lui Kate, a obţinut şi prima campanie, pentru Calvin Klein. La 18 ani apărea la Cannes în toată splendoarea, alături de Kate Moss, iar Dior îi propunea o colaborare şi, mai târziu, şi Louboutin. În interviuri declara că încearcă să nu se compare cu Kate, care a fost de peste 40 de ori pe coperta Vogue. Dar în doar cinci ani, şi-a distrus legăturile în modă, preferând să-şi facă operaţie de mărire a sânilor, să-şi injecteze buzele şi să petreacă alături de diverse starlete britanice prost cotate. Cu 24 de ani mai mică decât Kate, Charlotte Moss este fiica lui Peter Moss, tatăl lui Kate - din a doua lui căsnicie, cea cu norvegiana Inger Solnordal.

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg