Sora Nastassjiei Kinski, violată în copilărie de propriul tată?

12 ianuarie, 2013
wenn1081408 jpeg

Aşa s-ar părea, după dezvăluirile uluitoare pe care sora actriţa le-a făcut recent despre trecutul său zbuciumat, care a marcat-o pe viaţă.

Aşa s-ar părea, după dezvăluirile uluitoare pe care sora actriţei le-a făcut recent despre trecutul său zbuciumat, care a marcat-o pe viaţă.

Pola Kinski, sora vitregă a actriţei Nastassja Kinski şi fiica cea mare a actorului german Klaus Kinski, decedat în 1991, a vorbit pentru prima oară despre calvarul trăit în copilărie într-o carte care va apărea în curând în Germania, intitulată „Kindermund“.

Acum în vârstă de 60 de ani şi renumită actriţă de teatru şi televiziune, Pola susţine că tatăl său ar fi abuzat-o sexual de la vârsta de 5 ani şi până la 19 ani. „Nu i-a păsat nici atunci când mă apăram, ceea ce se întâmpla adeseori, şi îi spuneam: «nu vreau». Dar nu îi păsa“, povesteşte ea, potrivit unui extras dintr-un interviu publicat joi în săptămânalul german „Stern“.

Ea a afirmă că a scris „Kindermund“ ca reacţie faţă de „cultul“ actual creat în jurul tatălui ei, prezentat ca un actor de geniu, mai ales pentru rolurile de psihopat pe care le-a interpretat. „Nu mai puteam să aud: «Tatăl tău! Genial! Un geniu! L-am iubit întotdeauna!». După moartea lui, această adoraţie a devenit tot mai mare“.

Dar ea, care şi-a trăit copilăria într-o frică permanentă, temându-se de ieşirile violente ale tatălui ei, spune că nu a putut să îl vadă ca pe un actor: „Când l-am văzut în filme, găseam că era exact aşa cum era şi acasă. De fapt, a abuzat pe toată lumea. Nu i-a respectat niciodată pe ceilalţi“, a adăugat ea.

image

Toate aceste declaraţii au bulversat-o, însă, pe mai celebra ei soră, Nastassja Kinski (51), care nu se aştepta ca Pola să vorbească vreodată public despre aceste lucruri.

„Este un moment dificil pentru mine. Sunt de partea surorii mele, o susţin. Sunt profund bulversată“, a declarat pentru cel mai citit ziar din Germania cea de-a doua fiică a lui Klaus Kinski. „Sunt mândră de forţa pe care a avut-o pentru a scrie o astfel de carte. Îi cunosc conţinutul. I-am citit cuvintele. Şi am plâns îndelung“.

image

Ea consideră că „această carte îi va ajuta pe toţi copiii, adolescenţii şi mamele care s-au temut de taţii lor şi care înghit această frică pentru a o ascunde în străfundurile sufletelor lor“. Nastassja Kinski spune că sora ei vitregă este „o eroină“ care „s-a eliberat de povara secretului“, reamintind faptul că Pola Kinski nu este un caz izolat, pentru că „astfel de lucruri li se întâmplă multor copii din lumea întreagă, în fiecare zi“, iar oamenii trebuie să intervină pentru a-i proteja.

Foto: vijesti.me, stern.de, WENNRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg