Sora Serenei Williams a fost implicată într-un accident cumplit

30 iunie, 2017
All Star Tennis FL jpeg

Tenismena Venus Williams a avut parte de momente de groază în urmă cu câteva zile. Sora Serenei Williams a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc pe 9 iunie, în Palm Beach Gardens, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Serena Williams şi Venus Williams

Potrivit unui document obţinut de E!Online, autoturismul condus de Venus a intrat într-o coliziune cu altul, provocând decesul unui bărbat în vârstă de 78 de ani, pe nume Jerome Barson, şi rănirea gravă a soţiei sale. Se pare că bărbatul în cauză a murit la două săptămâni de la incident, pe patul de spital. Soţia sa, însă, este în viaţă, având câteva oase rupte şi alte răni superficiale.

La momentul acesta, există o investigaţie în curs pentru a stabili cine se face vinovat de această catastrofă. Unii martori spun că tenismena n-a respectat semnalele luminoase şi a pătruns în intersecţie pe roşu, cauzând accidentul. Cât despre Venus, aceasta se pare că nu era sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise, dar că este investigată pentru cele întâmplate.

La câteva ore de la incident, avocatul tenismenei a emis un comunicat prin care anunţa că Venus îşi exprimă sincere condoleanţe faţă de familia celor răniţi.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson