Soția lui Bruce Willis a împărtășit cu fanii actorului momentul emoționant al reînnoirii jurămintelor

24 martie, 2023

Bruce Willis și Emma Heming și-au reînnoit jurămintele de căsătorie acum câțiva ani. Actorul suferă de demență, a primit diagnosticul în luna februarie a acestui an.

Soții Willis 2019 (1) jpg

Imaginile emoționante au apărut la scurt timp după ce actorul a împlinit 68 de ani. Îndrăgitul star se luptă cu un diagnostic dur, acela de demență.

La doar câteva zile de la aniversarea celor 68 de ani ai săi, cu ocazia împlinirii a 14 ani de mariaj cu Emma Heming, soția sa a distribuit în online un filmuleț emoționant cu ei, din 2019, căci Emma Heming Willis e decisă să păstreze vii cele mai frumoase amintiri cu Bruce Willis.

La ceas aniversar, modelul a urcat pe contul său de socializare unul dintre cele mai emoționante clipe petrecute în cadrul mariajului lor, mai exact ceremonia de reînnoire a jurămintelor din 2019, când cei doi împlineau 10 ani de căsnicie. Momentul este minunat, pe o pajiște verde, cu cei doi soți din cale afară de emoționați și acompaniați de copiii lor, dar și de fiicele pe care le are Bruce Willis cu Demi Moore.

Rumer and Scout Willis au cântat, în timp ce mireasa a pășit la altar.

„La cea de-a 10-a aniversare a nunții, am decis să ne reînnoim jurămintele în același loc în care am spus „Da” în 2009. Sunt atât de fericită că am făcut-o”, a spus Emma, ​​44 de ani, pe contul său de socializare. Ea se află sub imperiul emoțiilor de zile bune și nu face din asta un secret. De ziua actorului, a apărut plânsă într-un material video și a recunoscut că este copleșită uneori de situație.

„Profitați de orice ocazie pentru a vă întâlni și a sărbători cu familia și prietenii. Acestea sunt momentele minunate, amintirile adevărate care-ți mângâie sufletul toată viața. Putem păstra amintirile vii și pentru cei care nu reușesc asta.”

Emma Heming suferă puternic din cauza diagnosticului cu care se confruntă soțul său și nu se ascunde.

În video-ul postat pe Instagram de ziua lui Bruce Willis, Emma Heming Willis a explicat că a început dimineața plângând în hohote, mai ales că fanii i-au observat ochii roșii și umflați. ”E important să vedeți toate fazele acestei lupte. Mereu primesc mesaje cum că aș fi puternică. Mulți se întreabă cum reușesc. Ideea este că nu am de ales.” Soția actorului spune că e nevoită să se comporte responsabil și să fie cât mai matură și puternică pentru Bruce Willis și pentru cei doi copii pe care îi au împreună: Mabel, de 10 ani, și Evelyn, de 8 ani.

”Zilnic am episoade de tristețe, o simt chiar azi, de ziua lui.”, povestește Emma, care a făcut o compilație aniversară cu actorul, despre care spune că a simțit-o ca un cuțit în inimă. Bruce Willis are trei fiice și cu fosta soție, Demi Moore: Rumer, 34 ani, Scout, 31 ani, și Tallulah Willis, 29 ani. Scout a recunoscut și ea, în pe pagina sa de socializare, cât de grea este această aniversare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg