Soția lui Bruce Willis a postat un clip emoționant cu actorul afectat de demență. A fost ziua Emmei

28 iunie, 2024

Actualizările soției despre Bruce Willis. Cum se simte actorul afectat de demență? Emma Heming Willis a împlinit 46 de ani și este nostalgică după ”vremurile bune”.

Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg

Bruce Willis rămâne răsfățatul familiei, mai ales cu această boală cumplită care l-a scos complet din industria divertismentului. Actorul nu mai are nimic altceva în afară de familie.

Și, Slavă Domnului, este o familie frumoasă, unită și extinsă. Bruce Willis se află în relații excelente cu fosta soție Demi Moore și cu cele trei fiice ale lor. Și se bucură de soția Emma Heming, în toiul provocării pe sănătate pe care o are.

Emma însă a devenit nostalgică după vremurile bune. Și a publicat un colaj de momente de familie emoționant, alături de starul Die Hard, care se luptă în prezent cu demența frontotemporală, și de cele două fiice ale lor.

Emma Heming Willis menționează că așa ar fi decretat Bruce, că iunie este o lună întreagă dedicată aniversării ei și că are de gând cu adevărat să se bucure din plin de momentele frumoase.

În colaj există secvențe cu ea și actorul.

Bruce Willis a împlinit 69 de ani în martie.

Din păcate însă, starul ”Maddie și David” a ajuns într-o stare deplorabilă. Glenn Gordon Caron, bunul prieten al lui Bruce Willis și creatorul „Moonlighting”, celebrul serial ”Maddie și David”, a dezvăluit în urmă cu câteva luni că abilitatea actorului de a comunica a suferit un declin brusc, pe fondul luptei sale cu demența.

Caron a dezvăluit pentru The Post că s-a străduit să-l viziteze pe starul „Die Hard”, în vârstă de 68 de ani, aproape în fiecare lună, de când a fost diagnosticat pentru prima dată cu afazie – și mai târziu cu demență – în martie 2022.

„Nu reușesc întotdeauna, dar măcar vorbesc cu el și soția lui [Emma Heming Willis] și interacționez uneori cu fiicele lui”, a mai spus Caron. „Am dorit să rămân în viața lui. Este uimitor cât de mult iubea viața și ce bucurie de a trăi avea, înaintea diagnosticului.”, a continuat regizorul.

„Iubea viața și... adora să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să trăiască viața la maxim.” Însă Caron anunță că, la ora actuală, lui Bruce Willis îi este din ce în ce mai greu să comunice.

Deși Caron știe în adâncul sufletului că Bruce Willis este totuși aceeași persoană ca până acum, este ca și cum actorul „vede viața filtrată”.

Bărbatul povestește că atunci când se întâlnește cu starul, îi dă senzația că-l recunoaște doar în primele trei minute. ”Acum nu mai verbalizează. Înainte, era pasionat de lectură. Acum nu mai citește. Toate aceste abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el și totuși el este încă Bruce. Lângă el, simți recunoștință că îl poți vedea. Însă, din păcate, bucuria de a trăi a dispărut din omul Bruce Willis.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Shannen Doherty divorțează de soțul Kurt Iswarienko, Getty (2) jpg
Daniel Nuta jpg
FotoJet Barbie jpg
Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg