Soția lui Bruce Willis, afectat de demență, a făcut anunțul înduioșător. ”Ne rugăm pentru el!”

5 aprilie, 2024

Vremurile când frumoasa Emma Heming mergea la evenimente cu Bruce Willis sunt istorie. Îndrăgitul actor suferă de demență, nu mai are memorie și are probleme inclusiv cu vorbirea.

Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg

Provocarea adevărată stă mai mult pe umerii familiei, căci el este din ce în ce mai puțin prezent în viețile lor. Lucru foarte dureros pentru o soție tânără ca Emma Heming, are 45 de ani. Și pentru cele două fiice ale lor. Bruce Willis mai are trei fete cu fosta soție Demi Moore, dar acestea sunt adulte deja.

Actriță, model și femeie de afaceri, Emma Heming obișnuiește să vină cu actualizări periodice legate de starea de sănătate a lui Bruce Willis. Așa a făcut și de data aceasta, într-o postare emoționantă.

De când familia starului din ”Die Hard” a făcut publică lupta actorului cu demența, soția sa a devenit un avocat pentru întreaga comunitate FTD, atât pentru cei afectați de tulburarea neurologică, cât și pentru cei dragi ai lor, devastați de situație.

Emma este co-fondatoare ”Make Time Wellness” și s-a măritat cu actorul celebru încă din 2009. Au împreună două fiice frumoase, pe Mabel Ray, care tocmai a împlinit 12 ani, și pe Evelyn Penn, în vârstă de opt ani.

Joi, Emma a arătat pe Instagram ce omagiu emoționant i-au adus lui Bruce ea și fetele ei, în stil japonez: au participat la o rugăciune inedită șintoistă, budistă. Le vedem pe micuțe în natură, la zidul dorințelor, acolo unde familiile persoanelor afectate de demență notează o dorință într-un cârlig de lemn, o dorință pentru cei bolnavi și pentru binele lor cel mai înalt.

Plăcuțele se numesc, coincidență, Ema!

”Sunt plăcuțe mici de lemn, comune în Japonia, pe care practicanții șintoisti și budiști își scriu rugăciunile sau dorințele. Ema sunt lăsate agățate la altar, unde se crede că acești kami (spirite sau zei) le primesc.”, a scris Heming în explicația clipului.

”Ne-am agățat Ema înălțând o rugăciune pentru membrii comunității noastre FTD 💞 În această seară este, de asemenea, evenimentul Hope Rising al @theaftd în NY, întâlnire care va ajuta misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor afectate de FTD, de a crește gradul de conștientizare și de a impulsiona cercetarea. Este o inițiativă grozavă și le dorim o seară reușită!”, a conchis soția lui Bruce.

După ce au trecut de șocul diagnosticului, Emma Heming recunoaște că situația grea de familie le-a făcut mai așezate, mai tolerante și mai empatice. Ea însăși a mărturisit: ”Nu doresc nimănui să se confrunte cu valențele acestui diagnostic, dar această călătorie m-a făcut să am mai multă compasiune, să înțeleg cu adevărat atât recunoștința, cât și durerea.”

Ea vrea să îi facă pe oameni să conștientizeze mai mult perspectiva acestui diagnostic. Și să se înalțe cât mai multe rugăciuni pentru cei afectați de demență.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg