Soția lui Bruce Willis, afectat de demență, a făcut anunțul înduioșător. ”Ne rugăm pentru el!”

5 aprilie, 2024

Vremurile când frumoasa Emma Heming mergea la evenimente cu Bruce Willis sunt istorie. Îndrăgitul actor suferă de demență, nu mai are memorie și are probleme inclusiv cu vorbirea.

Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg

Provocarea adevărată stă mai mult pe umerii familiei, căci el este din ce în ce mai puțin prezent în viețile lor. Lucru foarte dureros pentru o soție tânără ca Emma Heming, are 45 de ani. Și pentru cele două fiice ale lor. Bruce Willis mai are trei fete cu fosta soție Demi Moore, dar acestea sunt adulte deja.

Actriță, model și femeie de afaceri, Emma Heming obișnuiește să vină cu actualizări periodice legate de starea de sănătate a lui Bruce Willis. Așa a făcut și de data aceasta, într-o postare emoționantă.

De când familia starului din ”Die Hard” a făcut publică lupta actorului cu demența, soția sa a devenit un avocat pentru întreaga comunitate FTD, atât pentru cei afectați de tulburarea neurologică, cât și pentru cei dragi ai lor, devastați de situație.

Emma este co-fondatoare ”Make Time Wellness” și s-a măritat cu actorul celebru încă din 2009. Au împreună două fiice frumoase, pe Mabel Ray, care tocmai a împlinit 12 ani, și pe Evelyn Penn, în vârstă de opt ani.

Joi, Emma a arătat pe Instagram ce omagiu emoționant i-au adus lui Bruce ea și fetele ei, în stil japonez: au participat la o rugăciune inedită șintoistă, budistă. Le vedem pe micuțe în natură, la zidul dorințelor, acolo unde familiile persoanelor afectate de demență notează o dorință într-un cârlig de lemn, o dorință pentru cei bolnavi și pentru binele lor cel mai înalt.

Plăcuțele se numesc, coincidență, Ema!

”Sunt plăcuțe mici de lemn, comune în Japonia, pe care practicanții șintoisti și budiști își scriu rugăciunile sau dorințele. Ema sunt lăsate agățate la altar, unde se crede că acești kami (spirite sau zei) le primesc.”, a scris Heming în explicația clipului.

”Ne-am agățat Ema înălțând o rugăciune pentru membrii comunității noastre FTD 💞 În această seară este, de asemenea, evenimentul Hope Rising al @theaftd în NY, întâlnire care va ajuta misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor afectate de FTD, de a crește gradul de conștientizare și de a impulsiona cercetarea. Este o inițiativă grozavă și le dorim o seară reușită!”, a conchis soția lui Bruce.

După ce au trecut de șocul diagnosticului, Emma Heming recunoaște că situația grea de familie le-a făcut mai așezate, mai tolerante și mai empatice. Ea însăși a mărturisit: ”Nu doresc nimănui să se confrunte cu valențele acestui diagnostic, dar această călătorie m-a făcut să am mai multă compasiune, să înțeleg cu adevărat atât recunoștința, cât și durerea.”

Ea vrea să îi facă pe oameni să conștientizeze mai mult perspectiva acestui diagnostic. Și să se înalțe cât mai multe rugăciuni pentru cei afectați de demență.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg