Soţia lui Channing Tatum este o bombă sexy. Nu o să-ţi vină să crezi care este secretul ei pentru o siluetă perfectă!

7 februarie, 2018
jenna dewan 4 jpeg

Face vâlvă pe Internet cu trupul său tras prin inel, iar pentru a arătat atât de bine petrece mult timp în sala de dans. Gazda show-ului World of Dance, Jenna Dewan Tatum, dansatoare şi actriţă, a dezvăluit secretele unui trup perfect, chiar şi după ce a născut un copil. E căsătorită cu unul dintre cei mai hot actori de la Hollywood, Channing Tatum, aşa că trebuia să se ridice la înălţimea aşteptărilor în ceea ce priveşte fizicul. De curând, vedeta în vârstă de 37 de ani a fost protagonsita unui shooting foto sexy în revista Health, o şedinţă foto care promovează sportul şi un stil de viaţă sănătos.

Jenna are un trup atletic.

"Eu lucrez pentru mine ! Asta e. Când dansezi tot timpul, îţi foloseşti în mod constant muşchii. Când nu mai dansezi atât de mult, acesta este primul lucru care se observă", a spus Jenna.  "De asemenea, pentru a-mi redobândi abdomenul după ce am născut un copil, a fost nevoie de mult efort fizic."

Desigur, un asemenea trup se obţine şi cu o dietă sănătoasă, iar Jenna nu se sfieşte să spună că este vegană şi că aceasta este un stil de viaţă  pe care soţul şi fiica ei nu-l împărtăşesc. "Eu mănânc în cel mai mare parte în stil vegan, dar mă acomodez repede la orice, poate pentru că de 11 ani trăiesc lângă un bărbat care nu este vegetarian".

Formează o pereche frumoasă.

Partea cu regimul sănătos şi cu sportul o apreciază toată lumea, dar dezvăluirea legată de viaţa ei sexuală i-a luat prin surprindere chiar şi pe cei mai curioşi fani. Secretul unui trup perfect îl reprezintă şi o viaţă sexuală activă. Mai mult, vedeta chiar  ia în considerare programarea sexului cu soţul său. "Ar putea fi o idee bună. Nu ne-am programat până acum când să facem sex, dar ne-am programat timpul împreună, aşa că poate este un fel de programare a sexului. Vom pleca într-un weekend pentru a avea mai mult timp pentru noi doi."

Şi Channing Tatum a recunoscut că sexul este în "mare parte" un mod în care se conectează cu soţia sa pe care a cunoscut-o în 2005, pe  platourile de filmare ale peliculei "Step Up". "Sunt o persoană foarte senzorială, la fel ca Chan. Este exact modul în care suntem făcuţi amândoi şi este o mare parte a modului în care ne şi conectăm. Există o legătură fizică reală între noi", a spus Jenna. 

Foto: Instagram, Arhiva OK!, HealthRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg