Soţia lui Colin Firth recunoaşte aventura cu alt bărbat!

10 martie, 2018
'The Mercy' World Premiere   Red Carpet Arrivals jpeg

După ce şi-a acuzat un fost prieten din copilărie că o hărţuieşte, Livia Giuggioli a oferit într-un comunicat oficial informaţii cu totul şocante. Deşi la începutul acestui scandal ne aşteptam să iasă la suprafaţă nişte lucruri necurate

Colin Firth şi soţia, Livia

Marco Brancaccia

Căsătoriţi din 1997 şi părinţii a doi băieţi, Colin Firth şi Livia Giuggioli trec printr-o perioadă de coşmar. Iniţial, soţii au declarat că prietenul ei din copilărie, Marco Brancaccia o hărţuieşte. Jurnalistul italian care lucrează la agenţia de ştiri Ansa ar fi început din septembrie 2016 să le trimită soţilor mesaje de ameninţare pe toate căile: apeluri telefonice prin care îi anunţa că va scrie articole defăimătoare, SMS-uri, e-mail-uri cu poze compromiţătoare. Livia susţinea că Marco ar fi început să facă asta pentru că nu suportase să fie îndepărtat din vieţile lor.

În disperare de cauză, Firth a alertat procurorii italieni, în plângerea depusă, Livia susţinând că trăieşte în teroare şi crede că Marco chiar ar putea-o urmări. Poliţiştii i-au confiscat jurnalistului laptopul şi telefonul.

Era limpede că ceva era putred în familia celebrului actor. Şi iată acum că lucrurile au ieşit la iveală chiar în comunicatul dat de soţi pentru The Times: "În urmă cu doi ani, Colin şi Livia luaseră decizia să se separe o perioadă. În acea perioadă de pauză din mariajul lor, Livia a avut o aventură cu domnul Brancaccia. Ulterior, soţii Firth s-au împăcat", spune comunicatul oficial.

Aşadar, să înţelegem că italianul gelos n-a suportat faptul că fusese folosit şi apoi îndepărtat şi începuse să-i şantajeze? Marco neagă orice acuzaţie şi spune că Livia a pretins că e hărţuită pentru a acoperi legătura cu el. "A vrut să-l părăsească pe Colin pentru mine. Aşa-zisa hărţuială de care sunt acuzat a constat în două mesaje pe Whatsapp după ce ea a pus capăt relaţiei noastre în iunie 2016 şi un e-mail. I-am scris un e-mail lui Colin Firth despre relaţia mea cu Livia, mesaj pe care acum îl regret. Iar ea a depus o plângere împotriva mea, de teamă că aş putea divulga în presă secretele pe care mi le spusese când eram împreună despre mariajul ei. În anul în care am fost împreună mi-a trimis sute de mesaje de iubire, poze, filmări, chiar şi jurnalul ei", declară Brancaccia. Şi, să fim sinceri, îl admirăm mult pe actorul Colin Firth, dar versiunea italianului pare credibilă. Ba chiar ne întrebăm dacă legătura Liviei cu Marco a fost, într-adevăr, într-o pauză a mariajului... Sau pauza a fost inventată de ei acum pentru a justifica infidelitatea. Colin pare să fi fost dezamăgit de soţie - şi totuşi, acum e dispus să o ierte şi să-şi salveze mariajul... Păcat că numele unui actor atât de special a fost târât într-un asemenea scandal!

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg