Soția lui Leo Iorga și-a făcut iubit la trei ani de la moartea artistului

7 octombrie, 2022
paula iorga 5 jpg

L-a iubit și i-a fost întodeauna aproape, dar acum își mai dă o șansă la fericire. La trei ani de la plecarea lui Leo Iorga, Paula trăiește o iubire cu Aurel Dincă, care a făcut parte din trupa Krypton.

Cei doi sunt de câteva luni împreună și au primit chiar și binecuvântarea preotului.  Fiul artistului, Edy Iorga, susține relația.  

paula iorga jpg

”Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască. Este un lucru firesc al vieții, să aibă un iubit. Nu are 80 de ani, ca să fie târzior, are 55, este încă frumoasă și trebuie să meargă mai departe. Aurel Dincă este tot solist rock, a fost și la Krypton, ei sunt de-o vârstă. Să știți că și bunicul meu, tata lui tata, după ce a murit bunică-mea, și-a găsit pe cineva cu care a trăit vreo 15 ani”, mărturisește el pentru ego.ro.

paula iorga2 jpg

Edy Iorga se bucură că își vede mama fericită.

“Mama și Aurel sunt împreună de câteva luni, este foarte fericită. În viață lucrurile merg înainte, unii copii nu acceptă ca mamele lor să-și refacă viața sentimentală, dar, asta e, indiferent că ne convine sau nu, nu noi decidem. Mama, când vine în București, merge la tata la cimitir. Nu-l va uita niciodată, s-au iubit până în ultima lui clipă de viață. Mulți zic că Paula și Aurel s-au și căsătorit dar, nu, doar au primit o binecuvântare de la preot”.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg