Soția lui Matthew McConaughey, la bord în avionul groazei. Cursa Lufthansa, la un pas de a se prăbuși

3 martie, 2023
Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey, Getty (1) jpg

Matthew McConaughey și Camila Alves McConaughey au trecut razant pe lângă o tragedie. Frumoasa soție a actorului era la bordul cursei operate de Lufthansa, care a căzut în gol câteva sute de metri.

Miercuri, avionul în care se afla și soția lui Matthew McConaughey a trebuit să facă o aterizare forțată, în urma unor turbulențe severe apărute în zbor. Aeronava a căzut în gol, iar piloții au aterizat forțat în Virginia.

Camila Alves McConaughey a postat un video din avionul groazei pentru cei peste 1 milion de urmăritori ai contului său de Instagram.

”În cursa de azi-noapte, avionul nostru a căzut în gol. 7 oameni au ajuns la spital, totul a zburat în jurul nostru.”, a spus Camila Alves McConaughey în postarea sa. ”Din respect pentru intimitatea celor alături de care mă aflam doar asta vă arăt, însă să știți că a fost haos.”

Aeronava a fost lovită de un fulger. Cei mai afectați au fost pasagerii care nu purtau centură de siguranță, a mai spus un martor pe Twitter.

Înăuntrul avionul totul a zburat, era plin de mâncarea aflată la bord.

Zborul Lufthansa 469 decolase din Austin, capitala statului Texas, iar turbulențe scurte, dar severe, au avut loc la aproximativ 90 de minute după decolare, când avionul zbura la circa 11.000 de metri deasupra statului Tennessee. Avionul a fost nevoit să aterizeze apoi pe Aeroportul Internațional Washington Dulles din Virginia. „Au fost așa-numitele turbulențe pe cer senin, care pot apărea brusc, fără fenomene meteo vizibile. Pasagerii afectați au primit îngrijire inițială la bord de către însoțitorii de bord instruiți pentru astfel de cazuri”, a transmis un reprezentant al companiei Lufthansa, pentru CNN.

Pe rețelele sociale au fost publicate imagini care au arătat efectele la bordul avionului, după turbulențe.

„În timpul cinei, am fost loviți brusc ca de o rafală de vânt, avionul a luat altitudine, apoi am căzut 300 de metri în gol”, a declarat o pasageră, care a adăugat că oamenii erau speriați și țipau.

Camila Alves McConaughey a recunoscut că a trăit un coșmar, dar a spus că e recunoscătoare companiei pentru felul în care a gestionat situația. Designerul în vârstă de 40 de ani și-a continuat călătoria în ziua următoare. Ea este un fost model brazilian, are trei copii cu Matthew McConaughey și locuiesc în Texas.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg