Soția lui Robbie Williams, dusă de urgență la spital. Ayda Field, internată cu o boală misterioasă

22 ianuarie, 2024

Se înmulțesc cazurile de tineri care ajung neașteptat la spital. Deși nimic nu anunța un asemenea deznodământ al serii fabuloase, iată că s-a întâmplat.

Ayda și Robbie Williams PNG

Soția lui Robbie Williams, Ayda Field a fost dusă de urgență la spital, la doar câteva ore după o seară petrecută în oraș,  în Beverly Hills, cu o problemă medicală nedezvăluită publicului, scrie Daily Mail.

Ayda Field și-a informat duminică fanii de pe Instagram, deloc puțini, căci are peste 1 milion de adepți pe rețeaua de socializare. Ea a postat pe Story, direct de la UPU, după ce a ajuns la spital, internată cu-o boală misterioasă!

Soția fostului star Take That, Robbie Williams a ajuns chiar pe perfuzii, iar imaginea este dezolantă, mai ales după ce înainte cu doar câteva ore, atât ea, cât și Robbie Williams se fotografiaseră foarte eleganți, înainte de a ieși în oraș.

Ayda la spital PNG

Ulterior, femeia în vârstă de 44 de ani se odihnea blazată pe un pat de spital, în timp ce îi erau monitorizate funcțiile vitale.

După ce a postat pe Instagram, Ayda Field a ținut să se știe cât de mult a ajutat-o soțul ei în acea seară când i s-a făcut rău neașteptat. ”După o seară magnifică, un final deloc reușit. Mă odihnesc și-l am aproape de mine pe uimitorul și minunatul meu soț Robbie Williams”, a scris femeia pe Story

Robbie Williams își adoră soția și familia. Fostul rebel a devenit acum un familist convins, așa cum el însuși a mărturisit la concertul de la București, din vara trecută.

robbie williams

În seara precedentă, Ayda s-a bucurat de o ieșire cu Robbie, în vârstă de 49 de ani, la restaurantul popular Cipriani din Beverly Hills - unde li s-au alăturat Dame Joan Collins și soțul ei, Percy Gibson.

Robbie s-a cunoscut cu Dame Joan prin regretata fină a actriței britanice, Milica Kastner.

Milica, fiica producătorului american de film Elliott Kastner și a celebrului designer de interior britanic Tessa Kennedy, a murit de cancer la vârsta de 49 de ani în martie 2021, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer de colon în stadiul 4 și sarcom uterin în stadiul 4.

Robbie și Milica au devenit prieteni apropiați după ce producătoarea de film s-a mutat lângă starul Take That, pe vremea când locuia în Notting Hill.

Într-un articol scris pentru Tatler, Milica povestea: „Din prima noapte la Notting Hill când l-am cunoscut pe Robbie, am fost de nedespărțit, ca frate și soră. Am ajuns să mă mut la Los Angeles în 2001 și am locuit acolo cu Robbie timp de doi ani.”

Milica a mai dezvăluit că, în timpul sarcinii cu fiul ei Jack, oamenii au presupus că acel copil ar fi fost al lui Robbie.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg