Soţia lui Will Smith, mărturisire şocantă: ”Am fost traficantă de droguri!”

20 iulie, 2017
jada pinkett smith tanara jpg jpeg

Noi o ştim drept soţia sexy şi mama doi dintre cei trei copii ai actorului Will Smith, respectiv Willow şi Jaden. E, desigur, şi o figură cunoscută la Hollywood, graţie nenumăratelor roluri pe care le-a făcut în întreaga ei carieră actoricească. Însă, faptul că a fost o traficantă de droguri ne e complet necunoscut.

Jada şi soţul ei, actorul Will Smith

Ei bine, miercuri dimineaţă, Jada a fost invitata emisiunii ”Sway in the morning”, în cadrul căreia şi-a promovat cel mai recent film al său, ”Girls Trip”. Totuşi, în timpul interviului, actriţa de 45 de ani a dezvăluit şi-un amănunt neştiut despre ea. E vorba despre activităţile din trecut şi despre legătura cu regretatul Tupac.

Jada a dezvăluit că-n tinereţe a fost traficantă de droguri şi că aşa l-a cunoscut pe cel care i-a devenit în scurt timp unul dintre cei mai buni prieteni. ”N-am spus până acum povestea adevărată. Unul dintre lucrurile interesante pe care nu l-am spus niciodată este faptul că atunci când l-am cunoscut pe Pac – când ne-am văzut pentru prima dată – eram traficantă de droguri. N-o să intru, însă, în detalii, căci am de gând să scriu o carte despre lucrul acesta”, a declarat soţia lui Will Smith.

Jada şi Tupac

Tot Jada e cea care spune şi că ”ceva rău”  i s-a întâmplat şi a făcut-o să-şi schimbe viaţa şi să renunţe la această activitate. Mda, oare Will ştie?Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg