Soţia lui Will Smith, mărturisire şocantă: ”Am fost traficantă de droguri!”

20 iulie, 2017
jada pinkett smith tanara jpg jpeg

Noi o ştim drept soţia sexy şi mama doi dintre cei trei copii ai actorului Will Smith, respectiv Willow şi Jaden. E, desigur, şi o figură cunoscută la Hollywood, graţie nenumăratelor roluri pe care le-a făcut în întreaga ei carieră actoricească. Însă, faptul că a fost o traficantă de droguri ne e complet necunoscut.

Jada şi soţul ei, actorul Will Smith

Ei bine, miercuri dimineaţă, Jada a fost invitata emisiunii ”Sway in the morning”, în cadrul căreia şi-a promovat cel mai recent film al său, ”Girls Trip”. Totuşi, în timpul interviului, actriţa de 45 de ani a dezvăluit şi-un amănunt neştiut despre ea. E vorba despre activităţile din trecut şi despre legătura cu regretatul Tupac.

Jada a dezvăluit că-n tinereţe a fost traficantă de droguri şi că aşa l-a cunoscut pe cel care i-a devenit în scurt timp unul dintre cei mai buni prieteni. ”N-am spus până acum povestea adevărată. Unul dintre lucrurile interesante pe care nu l-am spus niciodată este faptul că atunci când l-am cunoscut pe Pac – când ne-am văzut pentru prima dată – eram traficantă de droguri. N-o să intru, însă, în detalii, căci am de gând să scriu o carte despre lucrul acesta”, a declarat soţia lui Will Smith.

Jada şi Tupac

Tot Jada e cea care spune şi că ”ceva rău”  i s-a întâmplat şi a făcut-o să-şi schimbe viaţa şi să renunţe la această activitate. Mda, oare Will ştie?Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg