Soţii Angelina Jolie şi Brad Pitt, scene "nebuneşti de sex" în noul lor film

29 august, 2014

Angelina Jolie şi Brad Pitt - care s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa, după o relaţie de nouă ani - vor filma câteva scene "nebuneşti de sex" în noul lor lungmetraj, "By The Sea", ce va fi turnat în Malta, a dezvăluit o sursă, citată de dailymail.co.uk.

Angelina Jolie şi Brad Pitt - care s-au căsătorit sâmbătă, în Franţa, după o relaţie de nouă ani - vor filma câteva scene "nebuneşti de sex" în noul lor lungmetraj, "By The Sea", ce va fi turnat în Malta, a dezvăluit o sursă, citată de dailymail.co.uk.

Filmările de la lungmetrajul "By The Sea" vor începe peste câteva zile. O sursă din echipa de filmare a dezvăluit că Angelina Jolie şi Brad Pitt vor interpreta în această dramă, produsă de studiourile Universal, rolurile a doi soţi, aşa cum sunt şi în viaţa reală. Cei doi actori nu vor fi doar protagonişti, ci şi producători ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris tot de ea.

Potrivit unei surse citate de publicaţia Us Weekly, cei doi actori vor turna câteva scene fierbinţi chiar pe strada pe care se află reşedinţa pe care au închiriat-o pentru familia lor.

Cei doi actori nu au mai jucat împreună de la filmul din 2005 "Mr. & Mrs. Smith", care a obţinut încasări de peste 478 milioane de dolari pe plan mondial.

De asemenea, potrivit lui Frank Pollaro, un prieten al actorului Brad Pitt, starul american şi-a autoimpus să refuze să joace în scene de sex alături de alte actriţe.

"El este un bărbat care şi-a impus să nu mai filmeze scene de sex cu nicio altă femeie după ce a cunoscut-o pe Angelina", a declarat Frank Pollaro pentru revista Esquire, în 2013. "El nebun după ea, iar ea simte acelaşi lucru pentru el".

Joi, agentul de presă al cuplului hollywoodian a confirmat că Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc sâmbătă, la Castelul Miraval, o spectaculoasă reşedinţă pe care cuplul o deţine în sudul Franţei.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg