Soţii Obama, la un pas de despărţire. Noua lui carte dezvăluie cum au trecut ei peste problemele din mariaj, apărute în timp ce el era preşedinte

22 noiembrie, 2020
1 asta jpg jpeg

În noua carte a fostului preşedinte american, A Promised Land, publicată pe 17 noiembrie 2020, Barack vorbeşte depre presiunea la care a fost supusă căsnicia lor în timpul celor două mandate ale sale.

Fostul preşedinte american a dezvăluit că, deşi soţia sa, Michelle Obama, avea succes şi era cunoscută în întreaga lume, era nefericită la Casa Albă. „Am continuat să simt o tensiune la ea, destul de subtilă, dar constantă”, a scris Obama despre căsnicia sa. „Era ca şi cum, în timp ce eram îngrădiţi între pereţii de la Casa Albă, toate frustrările ei deveneau mai evidente pe măsură ce eu eram tot mai absorbit de munca mea şi familia noastră era tot mai expusă criticilor de tot felul şi atacurilor. Până şi prietenii noştri şi membrii familiei noastre puneau rolul ei pe plan secund. Şi toate astea au afectat-o pe Michelle.”

profimedia 0233985525 jpg jpeg

Tatăl a doi copii, Barack a adăugat că „erau nopţi în care stăteam întins lângă Michelle în întuneric şi mă gândeam la zilele în care totul părea mai simplu între noi doi, zâmbetul ei era mult mai constant şi dragostea noastră era mai puţin îngreunată şi m-am înfiorat la gândul că acele momente era posibil să nu se mai întoarcă niciodată”.

Versiunea ei

Obama nu a fost doar el sincer cu privire la impactul pe care l-au avut cele două mandate prezidenţiale asupra mariajului său, şi Michelle a vorbit despre tensiunile din relaţia lor: „Când te căsătoreşti şi ai copii, tot planul iniţial este dat peste cap. Mai ales dacă te căsătoreşti cu cineva care are o carieră care acaparează tot, cum e politica”, i-a spus fosta Prima Doamnă lui Oprah, în 2018.

profimedia 0233985645 jpg jpeg

„Barack Obama m-a învăţat cum să virez ba într-o parte, ba în alta. Însă tot mă simţeam fără direcţie. Aveam doi copii şi încercam să menţin totul pe linia de plutire în timp ce el făcea naveta între Washington şi Springfield. El era foarte optimist în privinţa timpului, credea că era destul timp pentru tot. El e ca un jongler, care devine entuziasmat şi la perspectiva că o minge poate cădea oricând. Ce să zic, a fost multă muncă pe care a trebuit s-o depunem amândoi în cuplu.”

profimedia 0233985581 jpg jpeg

Fosta Prima Doamnă n-a mai aşteptat ca lucrurile să devină şi mai grave în mariajul lor şi a căutat sfatul unui terapeut de cuplu. „Am mers la terapeut pentru că voiam să mă înveţe cum să câştig <lupta> împotriva partenerului meu. Dar terapia nu se face din asemenea motive. Eu trebuia să lucrez la mine, la ceea ce mă făcea pe mine fericită. Declicul, în cazul meu, s-a întâmplat când mi-am dat seama că am nevoie de ajutor şi aveam nevoie de ajutor şi din partea lui. Trebuia să-mi dau seama cum să-mi construiesc viaţa astfel încât să-mi convină mie”, a dezvăluit Michelle.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}