Soţul Deliei a vândut cel mai scump penthouse din Europa de Est, de peste 8 milioane de euro VIDEO

19 martie, 2020
1 razvan munteanu imobiliare jpg jpeg

Răzvan Munteanu se mândreşte cu un record imobiliar al firmei de construcţii la care este partener.

Soţul Deliei a fost atras să investească în zona imobiliară încă de acum patru ani, iar astăzi deja se poate lăuda cu un portofoliu premium. Răzvan Munteanu şi partenerii săi de la One United Properties au reuşit să vândă în avans un penthouse la un preţ record în Europa: 8,2 milioane de euro pentru o locuinţă îmbrăcat de peste 1.000 metri pătraţi, îmbrăcată în sticlă şi cu o piscină lungă de 9 metri! Cu un milion de euro peste preţul cu care Cristiano Ronaldo a achiziţionat un apartament de 287 de metri pătraţi în Lisabona!

"E cel mai scump penthouse din Europa de Est, 8,2 milioane de euro, şi e plătit înainte de-a se termina", spune Răzvan Munteanu, care are un adevărat evantai de business-uri, atât în imobiliare, cât şi în muzică şi în zona crypto monede şi new tech.

Care e povestea lui cu imobiliarele? "Eu am plecat uşor, întâi ca şi client, apoi ca investitor şi apoi ca acţionar. Am urmat toate treptele", spune soţul Deliei, care astăzi vinde apartamente cu peste 2.000 de euro/mp.

"Îmi place foarte mult real-estate-ul, îmi place foarte mult One, îmi place foarte mult de cei doi parteneri, Victor şi Andrei. Deja proiectele depăşesc rezidenţiatul, s-a făcut One United Offices şi vor mai apărea nişte lucruri interesante în viitor", a dezvăluit el într-un interviu realizat de George Buhnici.

"Mă trezesc undeva pe la 6- 7. Mi-am format obiceiul ăsta cred că de vreo doi ani, pentru că am descoperit că până la ora 9 nu sună nimeni, deci am vreo 2 ore la care mă pot gândi la un proiect fără să fiu întrerupt. Am mai descoperit nişte oameni foarte ocupaţi în timpul zilei sau în timpul săptămânii cu care pot să interacţionez foarte bine dimineaţa la 7-7.30, la o tură de parc şi care să-ţi acorde toată atenţia - oameni pe care altfel îi prinzi greu la birou sau într-o diiscuţie. (...) Am multe idei, multe lucruri pe care aş vrea să le fac în viaţa asta şi n-aş putea să le fac dacă aş sta în fiecare a la long."

Cum a câştigat primii bani? "Eu vin de la Târgu-Jiu, eram student la ASE şi stăteam în nişte cămine foarte ciudăţele, muncitoreşti la Bobocica. Stăteam în biblioteca ASE-ului până la final, până la 22.30 seara, şi eram primul care se trezea şi plecam - pentru că era horror! Tot încercam să evadăm eu şi alţi trei colegi de facultate. Şi, fiind un student bun, pasionat de economie şi de matematică, am fost propus la un moment dat pentru sesiunea de comunicări ştiinţifice. (...) Şi am avut surpriza să câştig această sesiune. Eram foarte fericit nu atât pentru premiu şi glorie, ci pentru că era un premiu în bani destul de consistent, 3.000 de dolari - pe vremea aia o garsonieră în Dristor era 4.000 de dolari! (...) Doar că, atunci când m-am dus să ridic premiul, au anunţat că e vorba despre 300 de dolari. (...) Apoi am căutat cu disperare să văd ce pot să fac. Nu am vrut să fiu angajat şi, luându-le rând la rând, am devenit un agent de vânzări de cosmetice la Oriflame - băiat din provincie de 19 ani, neştiind absolut nimic despre cosmetice!"

Uite ce a mai dezvăluit Răzvan Munteanu în interviul cu George Buhnici.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg