Soţul Elenei Merişoreanu, în stare gravă la spital. Bărbatul are coronavirus

29 martie, 2021
9 elena1 jpg jpeg

Elena Merişoreanu a trecut prin momente cumplite. Soţul solistei s-a îmbolnăvit de covid, iar când simptomele au devenit din ce în ce mai supărătoare nu a mai putut să respire. Artista a trebuit să facă mai multe intervenţii pentru ca soţul ei să fie internat.

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeaşi curte. A zis prima dată că e răcit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat şi i-a zis: <Vino, că nu mai pot, mor!> A sunat fata la Salvare şi i-au zis să aştepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt şi în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în ţara asta. Nu găseşti nici un loc la spital. La Victor Babeş nu erau locuri, am apelat la doctoriţa Monica Pop şi apoi l-am sunat pe domnul Ceauşu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoştinţe şi nu te ştie lumea mori”, a declarat Elena Merişoreanu pentru Click.ro.

Suferinţa oamenilor din spital l-a marcat pe soţul vedetei. „Când l-am dus era grav, nu mai putea să respire. Când a ajuns la spital şi a văzut cum stau oamenii pe holuri, pe paturi, a zis că eu de aici nu mai ies! Nu l-au intubat, i-au pus mască şi este pe perfuzii. E de şapte zile internat, acum e în stare mai bună”, a mai spus solista.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg