Soţul lui Celine Dion a ipotecat o casă de dragul ei atunci când s-au cunoscut. Când s-au întâlnit pentru prima dată, ea avea doar 12 ani şi el era căsătorit

20 decembrie, 2021
14 celine8 jpg jpeg

I-au trebuit săptămâni până să asculte caseta trimisă de Celine Dion, care avea doar 12 ani la acea vreme. Când în sfârşit a făcut-o, producătorul René Angélil şi-a ipotecat casa pentru a-i finanţa cariera muzicală.

Celine Dion s-a născut în Quebec, Canada, fiind cea mai mică dintre cei 14 copii. Tatăl ei, Adhémar Dion, era măcelar, iar mama ei, Thérèse, casnică. Familia se lupta cu lipsurile financiare, dar în ciuda acestor circumstanţe, Celine a excelat. Fraţii ei deţineau discuri muzicale cu Aretha Franklin şi Credence Clearwater, iar asta a inspirat-o pe Celine să devină cântăreaţă.  La vârsta de 5 ani, Dion a cântat la nunta fratelui ei, Michael, făcând oamenii să danseze. Când avea 10 ani, artista şi-a convins părinţii să o lase să cânte la barul pe care tocmai îl deschiseseră şi unde exista un pian.

Doi ani mai târziu, a înregistrat o melodie intitulată „It Was Only a Dream”, care a fost scrisă pentru ea de părinţii ei. Banda a fost trimisă producătorului muzical René Angélil.

După săptămâni în care nu a primit niciun răspuns de la Angélil, fratele ei l-a sunat. Michael a declarat că ştia că Angélil nu a ascultat caseta, pentru că ar fi sunat familia dacă ar fi făcut-o.  Producătorul a cunoscut-o pe Celine Dion, pe atunci în vârstă de 12 ani, după ce a auzit-o cântând. A observat că Celine era timidă şi foarte slabă.

Angélil i-a promis mamei ei, Thérèse, că, dacă familia va avea încredere în el, o va face cea mai mare vedetă din Quebec în cinci ani. După acel episod, René şi-a ipotecat casa şi a plătit ca Celine să înregistreze două albume muzicale. Un single de pe unul dintre albume a ajuns pe locul 1 în Quebec. La scurt timp după ce a terminat clasa a şasea, Celine a încetat să meargă la şcoală. 

13 celine12 jpg jpeg

A făcut un turneu în Quebec cu mama ei, Thérèse, care o însoţea pentru că era minoră. La 18 ani, l-a văzut pe Michael Jackson cântând la televizor şi i-a spus lui Angélil că vrea să aibă la fel de mare succes.

 René i-a spus atunci să-şi ia 18 luni de pauză de la turnee. În acea perioadă, Celine a suferit o schimbare de look. Angélil a trimis-o şi la un curs de engleză de două luni pentru a pătrunde pe piaţa americană cu muzica ei. 

Celine şi Angélil au menţinut o relaţie platonică chiar şi după ce el a divorţat de a doua sa soţie, Anne Renée, cu care avea doi copii: Jean-Pierre şi Anne-Marie.

Totul s-a schimbat în 1988, când Dion şi Angélil s-au sărutat în faţa camerei ei de hotel, după un spectacol la Dublin. Angélil, în vârstă de 40 de ani, a sunat mai târziu să-şi ceară scuze pentru sărut, dar Celine, în vârstă de 20 de ani, l-a rugat să nu o facă, pentru că s-a simţit minunat.

Mama lui Celine, Thérèse, era împotriva relaţiei. Nu numai că Angélil era mentorul ei, dar era şi mult mai în vârstă decât Celine. După şase luni, aceasta şi-a relaxat atitudinea, pentru că şi-a dat seama că fiica ei îl iubeşte pe Angélil.

Vedeta pop i-a spus atunci că nu ştie dacă se va întâlni vreodată cu altcineva.

Celine Dion şi René Angélil s-au logodit în 1991. S-au căsătorit în faţa în faţa a 500 de invitaţi, iar ceremonia a avut loc la Bazilica Notre Dame din Montreal, pe 17 decembrie 1994, şi a fost difuzată la televiziunea canadiană. Fiecare dintre ei a sosit într-o limuzină, ambii fiind însoţiţi de poliţişti.

2 celine9 jpg jpeg

Vedeta pop a purtat o rochie proiectată de Mirella şi Steve Gentile, împodobită cu o trenă lungă de 6 metri.  A fost nevoie de 1000 de ore de muncă pentru a se fi ornată cu dantelă şi cristale.  Rochia era însoţită de o coafură mitică, realizată din 2000 de cristale Swarovski, care cântăreau peste 30 de kilograme. Cuplul şi-a reînnoit jurămintele în 2000, după ce Angélil s-a vindecat de cancer la gât. 

Cei doi şi-au întâmpinat primul copil, pe Rene-Charles Angélil, la un spital din Florida. 

Vedeta a urmat un tratament şi a suferit două operaţii pentru a-şi creşte şansele de a rămâne însărcinată.  La nouă ani de la naşterea lui Rene-Charles, cuplul a anunţat că Celine este însărcinată în 14 săptămâni şi aşteptă gemeni.

5 celine6 jpg jpeg

Cântăreaţa suferise, din păcate, un avort spontan cu un an înainte. De asemenea,  trecuse prin şase încercări de fertilizare in vitro. Celine şi Angélil i-au întâmpinat în cele din urmă pe gemenii lor, Eddy Angélil şi Nelson Angélil, în 2010, ridicând numărul copiilor lor la trei.

Soţul şi managerul de multă vreme al lui Celine Dion, René Angélil, a murit pe 14 ianuarie la casa lor din Las Vegas.

Într-un interviu acordat revistei Today, la cinci ani de la moartea lui René Angélil, Celine Dion le-a murturisit reporterilor că regretatul producător este încă prezent în viaţa familiei lor. Ea a explicat că a trecut cu greu peste pierderea soţului ei. Angélil i-a dat atât de mult şi ea îl vede tot timpul când se uită la copiii lor.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg