Soțul Prințesei Eugenie a împlinit 37 de ani! Cum l-a sărbătorit pe Jack Brooksbank

4 mai, 2023

Prințesa Eugenie a publicat pe rețelele sociale o galerie foto specială cu ocazia aniversării soțului ei, Jack Brooksbank, care a împlinit 37 de ani.

Printesa Eugenie si Jack Brooksbank jpg

„La mulți ani, iubirea mea. Pentru încă 100 de zile de naștere împreună”, a scris Prințesa Eugenie pe Instagram de ziua soțului ei, alături de o galerie cu diverse fotografii cu ei doi. Ultima imagine este deosebit de emoționantă pentru că îl arată pe Jack Brooksbank purtându-l pe umeri pe fiul lor August, în vârstă de doi ani. Ei vor deveni în curând o familie și mai mare, căci Prințesa Eugenie este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor, urmează să nască în această vară.

Celelalte fotografii surprind pasiunea pentru călătorii a cuplului. Prima, un selfie, îi arată pe cei doi zâmbind într-un deșert, în a doua cuplul călătorește pe un râu într-o localitate însorită, în a treia e un alt selfie drăguț cu prințesa și soțului ei.

Povestea de iubire dintre Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank

Prințesa Eugenie este fiica cea mai mică a Prințului Andrew și a lui Sarah, ducesă de York, și nepoata Reginei Elisabeta a II-a și a răposatului duce de Edinburgh. Prințesa Eugenie și Jack s-au cunoscut în stațiunea de schi elvețiană Verbier, pe când ea avea 20 de ani, iar el 24 de ani. .

Cu toate acestea, a trecut aproape un deceniu până când Jack Brooksbank a cerut-o în căsătorie. Vestea logodnei a fost dezvăluită de familia regală în ianuarie 2018. La acea vreme, cuplul se bucura de o prietenie înfloritoare cu Prințul Harry și logodnica sa de atunci, Meghan Markle. Cuplurile au rămas apropiate, iar Prințesa Eugenie a apărut pentru scurt timp în serialul Netflix al soților Sussex, Harry & Meghan.

Eugenie și Jack vor sărbători cinci ani de căsnicie în luna octombrie a acestui an. 

Foto: Getty Images, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG