Spaimă cumplită pentru Gabriela Cristea. Fiica cea mare a trebuit dusă de urgenţă la spital

9 iulie, 2021
1 gabriela cristea jpg jpeg

Clipe de coşmar pentru prezentatoarea Gabriela Cristea, după ce şi-a văzut copilul bolnav. Fetiţa sa cea mare prezenta febră foarte mare şi durere în gât.

Gabriela Cristea, prezentatoare de la Antena Stars, a trecut prin momente de spaimă după ce a ajuns acasă, miercuri seară, de la filmări. Prezentatoarea TV a găsit-o pe fetiţa sa cea mare suferind de febră şi de durere în gât, motiv pentru care s-a deplasat de urgenţă cu ea la spital. Întreaga experienţă a fost relatată de către Gabriela Cristea pe Instagram, la secţiunea Stories.

Cele două au stat internate în spital timp de 24 de ore.

Gabriela Cristea le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram întreaga experienţă neplăcută prin care a trecut.

„Ştiu că o să-mi spuneţi că arăt impecabil şi că sunt super machiată, numai că ceea ce nu ştiţi este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experienţă nu tocmai grozavă. Ieri după emisiune am venit acasă şi Victoria avea febră, 39 cu 9, roşu în gât groaznic, era şi răguşită şi am luat-o în braţe şi am dus-o direct la spital. Am plecat nepregătită pentru că nu mă aşteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguţi cu noi şi ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie”, a mărturisit Gabriela Cristea pe Insta Story.

Vedeta le-a spus fanilor că fiicei ei i s-a pus o linie venoasă şi i s-au administrat toate medicamentele de care a avut nevoie. În doar 24 de ore, cea mică se odihnea fericită la ea în pătuţ alături de familie.

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă – am păcălit-o că i-am pus un fluturaş -, şi fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente şi de delicate şi i-au pus o linie venoasă, au hidratat-o şi i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie. Am făcut şi aerosoli şi nu mai ştiam ce să inventez ca să fie totul bine. (…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă şi noi toţi suntem foarte fericiţi”, a adăugat vedeta.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg