Special Doors - pentru confortul locuinţei tale

26 iulie, 2021
1 usa interior specialdoors 8 jpg jpeg

Construcţia unei locuinţe implică foarte multe aspecte ce trebuie planificate în detaliu. Având în vedere că este o investiţie pe termen lung, procesul de selecţie a materialelor de construcţii până la ultimele finisaje trebuie atent alese, pentru a te asigura că sunt cele potrivite. 

Dacă ne raportăm la uşile de interior, cât şi de exterior, multe persoane le iau în calcul abia la final, însă şi acestea sunt aspecte foarte importante, pentru că în funcţie de acestea confortul casei va fi altul. 

Uşile nu sunt doar pentru aspect şi design, ci vine cu mai multe beneficii în funcţie de criteriile de selecţie. Spre exemplu, uşile de exterior au rolul de a proteja locuinţa de anumiţi factori externi, cât şi de a oferi un confort termic şi fonic. Tocmai de aceea trebuie să ofere un grad ridicat de securitate, comparativ cu cele de la interior, materialele din care sunt realizate fiind decisive. 

De aceea, calitatea este elementul cheie după care să te ghidezi atunci când îţi achiziţionezi uşile, atât de interior, cât şi de exterior. Aici poţi să vezi modele de usi interior la Special Doors

Cum alegi uşa potrivită de la intrare

Acum ceva timp, printre singurele opţiuni în ceea ce priveşte materialul uşii de la intrare era lemnul. Iată că evoluţia şi tehnologia ne-a oferit de-a lungul timpului opţiunea de a alege dintr-o gamă mult mai diversificată. 

Pe lângă uşile din lemn, poţi alege şi cele din metal sau din fibră de sticlă. Însă, dacă luăm în calcul durabilitatea şi siguranţa, uşile din metal sunt mult mai eficiente. Acestea au un grad mult mai mare de protecţie şi se pot găsi în foarte multe variante de design. 

-Optează pentru securitatea casei tale. Este important ca aceasta să aibă sisteme de siguranţă bine puse la punct, pentru a evita anumite aspecte neplăcute. Siguranţa familiei cât şi a bunurilor este vitală. 

-Izolare termică şi fonică. O uşă de calitate trebuie să izoleze foarte bine locuinţa. Fonică pentru zgomotele de la exterior, iar termică pentru pierderile de căldură în perioadele reci ale anului. 

-Design. Alege o uşă de la intrare care să se potrivească cu restul exteriorului casei tale. Poţi alege dintr-o varietate de culori şi modele de la magazinul de nişă Special Doors. 

-Preţ şi garanţie. Chiar dacă este o investiţie puţin mai mare, siguranţa şi confortul sunt cu mult mai importante. În plus, cu o uşă de la intrare de calitate, investiţia se amortizează în timp. Garanţia este şi ea foarte importantă. Orice producător de nişă trebuie să îţi ofere garanţie pentru toate accesoriile şi elementele uşii. Garanţia se oferă de asemenea pentru uşă, montaj şi sisteme de securitate. Majoritatea produselor au o garanţie de minim 2 ani de zile. 

Special Doors - pentru confortul locuinţei tale 

Special Doors este un magazin online si offline cu usi si parchet laminat care oferă atât garanţia, cât şi calitatea oricărui produs cumpărat de la ei. 

Este un site de nişă care are o gamă foarte diversificată de uşi, atât de interior, cât şi de exterior. Aici regăseşti uşi blindate, antifoc care oferă un grad ridicat de siguranţă şi durabilitate. Sunt uşi de la unele dintre cele mai renumite branduri, de calitate şi cu un design inedit pentru fiecare produs. 

Atunci când alegi uşile pentru locuinţa ta, este important să ţii cont de aceste aspecte, pentru că astfel vei avea confortul şi celelalte beneficii dorite. Faptul că există atât de multe variante de unde poţi alege, este mult mai uşor să optezi în funcţie de preferinţele şi gusturile tale. Special Doors este aliatul perfect atunci când vine vorba de calitatea uşilor. 

Date de contact: 

comenzi@specialdoors.ro

0728.476.634Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg