Sportiva americană Simone Biles revoluţionează gimnastica. Ce i-au transmis Michelle Obama şi Nadia Comăneci VIDEO

13 august, 2019
1 simone biles gimnasta americana premiera barna kansas 2 jpg jpeg

Cvintupla olimpică de la Rio a reuşit să-i surprindă pe arbitrii internaţionali cu execuţia unui tip de exerciţiu care n-a mai fost prezentat niciodată într-o competiţie.

Simone Biles a intrat deja în legenda gimnasticii americane, după ce a primit cinci medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de la 2016 şi are în palmares 14 titluri de campioană mondială.

De ieri, însă, numele lui Simon Biles a intrat în analele gimnasticii mondiale după ce a prezentat în premieră un exerciţiu de coborâre de pe bârnă absolut spectaculos, despre care presa sportivă scrie că nici băieţii nu se încumetă să-l facă. În cadrul Campionatuluide gimnastică din Statele Unite ale Americii din Kansas City, Missouri, sportiva a executat o dublă răsucire, iar înainte de aterizare a mai făcut două tumbe în aer. De asemenea, aterizarea pe saltea a fost una excelentă.

Printre admiratorii legendarei gimnaste se află şi fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, care i-a transmis un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie mai veche de la Casa Albă: "Întotdeauna spargi barierele, Simone Biles! Sunt cum nu se poate mai mândră de tine".

6 simone biles michelle obama casa alba jpg jpeg

Şi Nadia Comăneci a felicitat-o, comentându-i pe Instagram: "Daaa! Istorie!".

7 simone biles nadia comaneci jpg jpeg

De altfel, fotografia care o arată pe Simone Biles extaziată la finalul exerciţiului la bârnă a strâns peste jumătate de milion de like-uri şi sute de comentarii, printre care şi unele venite din partea lui Michael PhelpsKatie Couric şi Vanessa Grimaldi.

Competiţia s-a încheiat duminică, iar Biles a devenit campioana Statelor Unite la gimnastică pentru a şasea oară în carieră, o performanţă care nu a mai fost atinsă din 1952, scrie teamusa.org.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg