Sportivă faimoasă, părăsită de iubit, duce o luptă grea pentru custodia copilului ei

17 august, 2017
victoria jpeg

Este vorba despre una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, fost lider mondial, acum în vârstă de 28 de ani. Ei bine, după ce sportiva născută în Belarus, tenismana Victoria Azarenka, a şocat pe toată lumea anunţând că va lua o pauză de tenis pentru a da naştere unui copil, un fiu care a venit pe lume în decembrie anul trecut, aceasta face din nou valuri.

Cu o ştire tristă, de data aceasta. La doar opt luni de la naşterea micuţului Leo, Azarenka şi iubitul ei, Billy McKeague, tatăl copilului, s-au despărţit în luna iulie şi duc o luptă urâtă pentru custodia micuţului.

Victoria Azarenka

Victoria s-a despărţit de iubit în iulie

Iar asta îi pune beţe în roate mamei copilului, jucătoarei de tenis fiindu-i interzis să părăsească reşedinţa ei din Los Angeles, California, cu copilul, până când nu se rezolvă acest caz. Mai mult, judecătorul care se ocupă de caz nu a recunoscut decizia unui tribunal din Belarus, ţara natală a Victoriei, acolo unde jucătoarea a obţinut custodia deplină a fiului ei.

Jucătoarea de tenis, alături de fostul iubit

Azarenka, fost lider mondial şi de două ori campioană a turneului de la Australian Open, este considerată de specialişti cu şansa a treia la câştigarea turneului US Open, care va începe curând, însă problemele familiale s-ar putea s-o împiedice să participe la acest eveniment.

Victoria, alături de micuţul Leo

Cum cazul urmează să se încheie tocmai în octombrie, cel mai probabil că Azarenka va lipsi de la US Open, turneu care începe pe 28 august în New York, deorece sportiva refuză să-şi lase copilul în grija fostului iubit.Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko