Spune-mi ce hobby ai ca să-ţi spun ce afaceri poţi începe în 2022

13 ianuarie, 2022
1 averie woodard 4nulm juyfo unsplash jpg jpeg

Totul porneşte de la o idee, iar dacă îţi place ceea ce faci, succesul nu o să întârzie.

Probabil că nu crezi în afirmaţia de mai sus, dar puterea vizualizării merge mână în mână cu cunoştinţele pe care le ai şi cu motivaţia. Ai un hobby pe care îl practici după programul de muncă? Îţi solicită multe ore, dar nici măcar nu îţi dai seama cum trece timpul făcând ceea ce îţi place? Poate că ar fi timpul să ieşi din zona de confort şi să faci bani din pasiunea ta.

Iată câteva idei de mici afaceri pe care le poţi dezvolta făcând ceea ce iubeşti.

1.Magazin online de bijuterii handmade

Iubeşti bijuteriile şi îţi place să le creezi? Cunoşti o sumedenie de informaţii despre pietrele preţioase, despre metalele rare sau ştii cum să le modelezi? Ceasuri dama selecte, coliere statement sau brăţări colorate sunt atent selectate de către tine atunci când îţi compui outfiturile, deoarece ştii cât de mult contează accesoriile. Eşti o „fashionistă” convinsă, iar bijuteriile sunt o reală pasiune pentru tine, aşa că un magazin online unde să-ţi expui creaţiile poate să fie o idee bună de afaceri.

2.Lumânări şi tarte simpatice din ceară

Lumânările au o istorie de peste 5000 de ani, iar industria lor creşte de la o zi la alta, semn că din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de fabricarea lor. Dacă experimentezi de ceva timp cu ceara, fie ea din parafină, soia sau cocos, nu ar strica să te gândeşti serios să treci la următorul nivel. Furnizori se găsesc peste tot, iar YouTube este plin de idei inspiraţionale şi oameni pregătiţi să împărtăşească cu tine cum au reuşit ei să pună pe picioare un magazin de lumânări.

Treci de la hobby la afacere şi profită de faptul că luna februarie este numită şi perioada iubirii, aşa că poţi imagina o gamă restrânsă de lumânări sau tarte pentru aromaterapie. Pune-ţi la încercare creativitatea şi construieşte-ţi deja o pagină de Instagram unde poţi vinde. Nu te aştepta la venituri uriaşe de la început. În schimb, prin constanţă şi determinare, vei apropia oamenii de brandul tău. Un curs de marketing pentru începători este o decizie bună dacă vrei să înţelegi mai multe despre ce se află în spatele unei afaceri.

3.Caligraf de meserie

Tehnologia de azi face să ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de frumos. Frumosul are o definiţie proprie, dar pentru persoanele care iubesc scrisul frumos, caligrafia nu s-a demodat. Ba din contră, sunt din ce în ce mai multe persoane care apreciază lucrurile făcute cu migală, handmade, pentru că sunt unice şi valoroase. Invitaţii de nuntă sau agende simpatice pot fi concepute şi înfrumuseţate prin intermediul caligrafiei. Iar tu, care iubeşti scrisul atât de mult, poţi duce pasiunea la un alt nivel. Căni, ceşti, globuri de Crăciun, accesorii unice pentru anunţarea pe lume a unui copilaş pot fi decorate de către tine cu mesaje simpatice, aşa că ia în considerare deschiderea unui business mic în domeniul caligrafiei.

4.De la flori la florărie nu e decât un pas

Iubeşti florile şi îţi place să ştii cum să le întreţii? Tu eşti singura din familie care adoră să facă decoraţiuni de Crăciun pentru casă şi apropiaţi? Ai încercat şi ţi-a ieşit de fiecare dată aranjamente delicate de flori pe care le dai cu bucurie mamei, soacrei sau educatoarei la grădiniţă? Atunci ia în considerare să participi la un curs de florar pentru a înţelege în profunzime activitatea, iar mai apoi deschide-ţi o florărie online. Poţi vinde strict la comandă şi cum luna iubirii se apropie, la fel şi luna martie, cel mai probabil o să ai clienţi care să aprecieze aranjamentele florale pe care tu le creezi.

În concluzie, fă rai din ce ai şi evoluează de la pasiune la business cu încredere şi curaj.

Sursă foto: Unsplash.comRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg