Stacy Keibler: prima declaraţie după despărţirea de George Clooney

16 iulie, 2013

Toate zvonurile privind despărţirea recentă a vedetei TV de marele actor, după 2 ani de relaţie, s-au adeverit mai ales în urma declaraţiilor ei despre ceea ce s-a întâmplat şi în ce relaţii au rămas.

Toate zvonurile privind despărţirea recentă a vedetei TV de marele actor, după 2 ani de relaţie, s-au adeverit mai ales în urma declaraţiilor ei despre ceea ce s-a întâmplat şi în ce relaţii au rămas.

„Nu s-a întâmplat nimic dramatic între noi, totul este OK“, a spus Stacy când a fost întrebată de reporterii revistei „Extra“ cum se înţelege cu actorul de 52 de ani, acum că nu mai sunt un cuplu. Mai mult, tânărul model de 33 de ani pare că se bucură din plin de viaţă, fără a se lăsa afectată de cele întâmplate: „Sunt genul de persoană care a trăit întotdeauna prezentul, iau în considerare partea pozitivă a vieţii“.

Se zvoneşte că ea a fost cea care a făcut pasul de-a se despărţi de Clooney, preferând să evite o relaţie la distanţă, în care unul e într-un colţ al lumii (actorul în Europa) şi celălalt în altul (ea în L.A.). Nu că starului nu i-ar fi convenit situaţia, având în vedere că n-avea de gând să se implice într-o relaţie serioasă prea curând, nici după 2 ani de relaţie cu frumoasa blondă. Să ne-amintim istoricul amoros al actorului...

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg