Staff-ul Adinei Buzatu o susţine în scandalul falsurilor

11 octombrie, 2012
523723 216598525137792 453901796 n jpeg

După ce presa a scris despre faptul că hainele din magazinul ei ar fi contrafăcute, echipa Adinei a găsit o modalitate inedită de a susţine calitatea produselor Trends.

După ce presa a scris despre faptul că hainele din magazinul ei ar fi contrafăcute, echipa Adinei a găsit o modalitate inedită de a susţine calitatea produselor Trends.

De zile întregi, asupra businessului condus de Adina Buzatu planează suspiciunea comercializării de haine contrafăcute, vândute cu eticheta unor branduri exclusiviste. Stilista se apără şi spune că nici vorbă de aşa ceva: „Nu aduc haine fake, nu am adus niciodată. Clienţii mei cumpără calitatea produselor mele, calitatea se vede“, afirmă ea, insistând că magazinele ei sunt deschise pentru oricine doreşte să probeze veridicitatea spuselor ei.

Şi, deşi nu lasă să se vadă, stilista a fost foarte afectată de acest scandal şi evident că-şi face griji că afacerea ei ar putea avea de suferit. Pentru a o încuraja, staff-ul ei i-a pregătit o surpriză şi s-a îmbrăcat în tricouri inscripţionate cu mesajul: „Made in Turkey? No“. La vederea lor, Adina a fost mişcată:

„Am plâns!!! Oamenii din echipa mea şi clienţii fideli sunt cei care cunosc cel mai bine calitatea produselor Trends by Adina Buzatu şi povestea lor. Protestează împotriva nedreptăţilor apărute în presă. Iată ce slogan poartă pe tricouri! M-au impresionat până la lacrimi!!!“

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg