Stailer - programări la salon la orice oră, în orice zi

2 martie, 2022
1 stailer3 26 jpg jpeg

Stailer este o aplicaţie şi o platformă online care permite programarea la salon online pentru sute de saloane din peste 40 de oraşe din ţară.

A apărut ca o soluţie salvatoare pentru iubitorii de beauty care nu reuşeau niciodată aproape să ajungă pe scaunul stilistului atunci când îşi doreau. Dacă înainte era necesar să suni la saloanele de beauty ore în şir şi să discuţi cu zeci de stilişti pentru a găsi un loc liber, iată că acum poţi uita de tot acest proces greoi şi reduci totul la doar câteva minute.

Aşa cum timpul nu este chiar prietenul nostru deoarece avem prea multe de făcut în fiecare zi, nu oricine îşi permitea să stea la telefon minute în şir pentru o programare. Astfel renunţau mulţi să meargă la salon şi asta rezulta la un fiasco din cauza tunsorilor, pensărilor şi vopsirilor acasă. Aşa cum de obicei se întâmplă. Alegeţi acum să mergeţi la salon în orice zi aveţi nevoie, la orice oră. Alegeţi deci să faceţi programari la salon cu Stailer.

Programare în doar 5 minute

Pentru a realiza o programare cu Stailer trebuie doar să descarci aplicaţia din Google Play, App Store sau App Gallery. Trebuie mai apoi să urmezi nişte paşi simpli:

1.Crearea contului: te poţi conecta direct cu contul de Facebook şi astfel toate informaţiile sunt completate automat. Dacă nu, trebuie doar să introduci datele personale şi creezi un cont gratuit imediat.

2.Verificarea disponibilităţilor: pe pagina principală vei avea nişte filtre de căutare. Selectezi din liste toate informaţiile care ţi se potrivesc. Vei avea de ales oraşul, serviciul, genul, data şi ora.

Apoi aplicaţia va genera lista cu stilişti disponibili în ziua şi la ora la care ai tu nevoie, astfel încât să vezi pe cine poţi alege.

3.Selectarea stilistului potrivit: în respectiva listă poţi vedea toate informaţiile care te interesează cu privire la saloane şi stilişti. Astfel poţi decide care este varianta potrivită pentru tine, deoarece vezi lista de preţuri, timpul de lucru, informaţii despre salon, poze şi chiar recenzii. Selectezi mai apoi varianta pe care o preferi.

4.Realizezi programarea: după ce selectezi, urmezi toţi paşii pentru a realiza programarea şi mai apoi vei avea în lista ta toate informaţiile cu privire la programare.

5.Mergi la salon şi te bucuri de schimbări.

Deci incearca aplicatia Stailer pentru programari la salon pentru că te poate programa oricând ai nevoie. Economiseşti timp preţios astfel şi mergi la un stilist în care ai încredere, care îţi poate oferi rezultatele aşteptate. Pe Stailer vei descoperi profesionişti în domeniu care au urmat cursuri de specialitate, astfel încât să cunoască toate tehnicile, cum să le aplice şi cum să se adapteze în funcţie de persoană, fizionomie şi alte aspecte.

Este o aplicaţie complet gratuită pe care o poate utiliza oricine, atât femeile cât şi bărbaţii. Anulările pot fi realizate tot online în cazul în care intervine o problemă şi nu mai poţi ajunge. Află mai multe de pe platformă sau aplicaţie.

Contact: support@stailer.roRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg