Stallone, la un pas de moarte din cauza unei diete, înainte de filmările pentru "Rocky"

15 martie, 2017
silvester png

Suntem deja obişnuiţi cu rolurile lui Sylvester Stallone în pielea unor personaje obişnuite să lupte, însă ceea ce nu ştia nimeni până acum este că jocul său actoricest din pelicula "Rocky" a fost cel mai dificil, solicitant, a cerut sacrificii enorme şi l-a predispus la multiple riscuri. Actorul a dezvăluit că Rocky Balboa, jucătorul profesionist de box în rolul căruia a jucat, a fost mai mult decât unul iconic şi marcant pentru el.

image

Starul din seria “Rocky” şi-a luat cea mai mare lovitură de la viaţă atunci când se pregătea pentru începerea filmărilor pentru “Rocky III”, cu un regim alimentar nebun şi exerciţii fizice solicitante. În vârstă de 70 de ani, actorul din filmele de acţiune a dezvăluit secretele din spatele pregătirii sale pentru cel de-al treilea film "Rocky", dar şi cât de de aproape s-a simţit de iconicul personaj în timp ce filma revansa lui sângeroasă împotriva lui Clubber Lang, jucat de dl T.

Stallone a spus că dieta lui a fost atât de intensă, încât a fost forţat să stea în mâini în timpul pauzelor de filmare pentru a face ca sângele să-i circule în tot capul. El a dezvăluit şi o mulţime de lucruri de-a dreptul înfricoşătoare legate de starea sa fizică din acea perioadă - 1981, incluzând şi fotografii distribuite pe Instagram.

Printre stările prin care a trecut s-au numărat şi ameţelile din timpul filmărilor, din cauza unui regim  alimentar extrem de bogat în proteine, care l-a lăsat lipsit de energie fizică şi mentală. Dieta sa zilnică consta în biscuiţi cu fulgi de ovăz, orez brun, ton şi 25 de ceşti de cafea cu miere, procentul de grăsime din corpul său scăzând alarmant la 2,9 %.

Stallone a mai declarat anterior că obiectivul său pentru "Rocky III" a fost acela de a lucra la definirea musculară, în comparaţie cu rutina sa pentru filmele anterioare "Rocky", care s-a concentrat pe construirea masei musculare. "Am vrut să arăt ca Tarzan", ​​a spus el. Au trecut 35 de ani de la lansarea filmului, iar în anii care au urmat, Stallone şi-a împins în mod repetat corpul la limită, pregătindu-se pentru numeroase roluri în producţii celebre.

Foto: Instagram StalloneRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg