Starea lui Enrique Iglesias, mai gravă decât se credea

3 iunie, 2015

Nu ştim cine l-a pus pe artistul latino să atingă o dronă în mişcare, în timpul unui concert din Mexic, sâmbătă. După ce aceasta i-a tăiat degetele, starea de sănătate s-a înrăutăţit.

Nu ştim cine l-a pus pe artistul latino să atingă o dronă în mişcare, în timpul unui concert din Mexic, sâmbătă. După ce aceasta i-a tăiat degetele, starea de sănătate s-a înrăutăţit. Nu doar că a avut nevoie de o operaţie de reconstrucţie a mâinii, dar a suferit şi o fractură care a trebuit îngrijită.

În timpul concertului din turneul “Sex and Love Tour”, Enrique (40) s-a gândit să ia o dronă care filma în mâini, pentru a surprinde audienţa din perspectiva lui, de pe scena din Playa de Toros de Plazas, în Tijuana. Doar că în timp ce încerca să o ţină, drona i-a tăiat mâna dreaptă, lăsându-i degetele sângerânde. Deşi a fost sfătuit să oprească interpretarea, artistul de 40 de ani s-a încăpăţânat să continue, deşi tricoul lui şi mâna dreaptă erau pline de sânge. Ba chiar a desenat şi o inimă din sângele său, pe piept.

Una muestra más de profesionalismo! "The show must go on!" says @enriqueiglesias He drew a heart for his fans! ❤️ We'll keep You inform. #TeamEnrique A photo posted by Joe Bonilla (@joebonillaoficial) on May 31, 2015 at 8:59am PDT

Una muestra más de profesionalismo! "The show must go on!" says @enriqueiglesias He drew a heart for his fans! ❤️ We'll keep You inform. #TeamEnrique

A photo posted by Joe Bonilla (@joebonillaoficial) on May 31, 2015 at 8:59am PDT

După show, Iglesias a fost trimis în Los Angeles la operaţie, însă rănile sunt mai serioase decât se credea. “Operaţia recentă a lui Enrique a durat mai mult decât ne aşteptam pentru că rănile au fost mai grave decât se credea iniţial. El a suferit o fractură ce a trebuit corectată, pe lângă operaţia de reconstrucţie. Îşi va reveni în următoarele săptămâni”, a fost mesajul echipei sale de PR.

Ayer @enriqueiglesias sufrió un accidente durante su show en Tijuana. Decidió continuar el concierto para después ser atendido en Los Angeles. Su mano va recuperándose.

Ayer @enriqueiglesias sufrió un accidente durante su show en Tijuana. Decidió continuar el concierto para después ser atendido en Los Angeles. Su mano va recuperándose.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg