Starul din "Tânăr şi neliniştit" a încercat să se sinucidă!

14 noiembrie, 2017
"The Beatles LOVE By Cirque du Soleil" Celebrates Its 10th Anniversary At The Mirage In Las Vegas jpeg

Vestea i-a şocat pe fanii serialului şi ai actorului Kristoff St. John, interpretul lui Neil Winters

Kristoff St. John aka Neil Winters

L-a interpretat pe Neil Winters între 1991 şi 2016, personajul cu care aproape se identifică starul în vârstă de 51 de ani. În viaţa personală, a trecut prin două divorţuri. Din primul mariaj, a avut un fiu, Julian, şi o fiică, Paris Nicole. Cel de-al doilea mariaj i-a mai adus o fiică, Lola, venită pe lume în 2003. Pe 23 noiembrie 2014, lumea lui s-a prăbuşit, însă, atunci când fiul Julian, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis, după o îndelungată luptă cu schizofrenia.

Kristoff, alături de fiicele lui, Lola şi Paris, în această vară, în Las Vegas.

Kristoff n-a putut depăşi şocul pierderii lui Julian. Iar acum, la apropierea datei de comemorare a trei ani de la dispariţia lui, actorul a fost lovit de un nou val de depresie, ameninţând că se sinucide. Kristoff i-a trimis unei foste iubite o poză pe telefon cu el ţinându-şi pistolul la tâmplă. Disperată, femeia a sunat la poliţie, autorităţile sosind de urgenţă la domiciliul actorului, de unde au confiscat două arme. Kristoff a fost reţinut 72 de ore pentru o evaluare psihică. "Am trăit coşmarul vieţii mele, aflând că fiul meu s-a sinucis!", a declarat Kristoff. De altfel, actorul a dat în judecată pentru neglijenţă instituţia psihiatrică unde fiul lui, Julian, era internat atunci când s-a sinucis.  Un proces cu atât mai justificat cu cât Julian mai încercase să se sinucidă. "Fiul nostru mai avusese o tentativă cu două săptămâni şi jumătate înainte de a-i reuşi asta. Ceea ce însemna că ar fi trebuit să fie sub supraveghere specială...", a spus Mia, mama băiatului.

"Singurul băiat pe care l-am iubit cu adevărat", spune postarea Miei de anul trecut, alături de fiul ei pierdut, Julian.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg