Staruri care au înflorit după despărţire

15 aprilie, 2016
jennifer garner jpeg

Pentru unii încheierea unei relaţii poate reprezenta o perioadă tristă, debusolantă. Pentru alţii, în schimb, este o perioadă în care se redescoperă pe ei şi-nvaţă să trăiască frumos fără partnerii lor.

Haideţi să vedem, aşadar, care sunt starurile care par mai fericite şi mai înflorite după o despărţire!

Khloe Kardashian

image

Cu toţii ştim cât de mult a evoluat Khloe în ultima vreme. De la ”răţuşca cea urâtă” a familiei Kardashian, Khloe a trecut la femeia sigură pe ea, sexy şi fit, care, de asemenea, a căpătat în tot acest proces şi o emisiune proprie. Khloe a declarat că se simte foarte bine cu ea în acest moment, şi că vede lucrurile într-o notă mult mai pozitivă decât atunci când era într-o relaţie.

Jennifer Garner

image

Nici căsnicia sa cu Ben Affleck n-a fost chiar reuşită. Ani la rând au fost pe muchia divorţului, iar acum când cei doi s-au despărţit în sfârşit, Jennifer arată mai bine ca niciodată. Şi-a schimbat stilul vestimentar, îşi face planuri în planul profesional şi nu-şi mai refuză niciun răsfăţ. Este o femeie mult mai puternică, după cum chiar ea a declarat.

Selena Gomez

image

A avut o relaţie on-off cu Justin Bieber, care a pus-o să treacă prin momente destul de dificile. Odată despărţită de celebrul cântăreţ, Selena a înflorit. Cariera sa este în plină ascensiune, iar ea este văzută ca icon-ul generaţiei sale.

Jordin Sparks

image

S-a iubit cu Jason Derulo timp de trei ani, înainte de a se despărţi în 2014. Motivul despărţiri: nu-şi doreau acelaşi lucru. Odată cu despărţirea, însă, am avut ocazia s-o vedem pe Jordin mai puternică şi mai încrezătoare în sine ca oricând.

Kourtney Kardashian

image

Ani la rând, sora mai mare a lui Kim a fost într-o relaţie on-off cu Scott Disick, făcând-o pe aceasta să treacă de la deziluzie la speranţă constant. După mai multe episoade de infidelitate, Kourtney a reuşit să pună punct relaţiei cu Scott iar acum este mai bine ca niciodată. Zâmbeşte mult, merge la sală, mănâncă sănătos şi-şi acordă timp pentru lucrurile care o fac fericită, cum ar fi ieşitul în oraş cu prietenele sale.

Blake Shelton

image

După despărţirea de Miranda Lambert, Blake a slăbit aproape zece kilograme, arătând, în prezent, mai bine ca niciodată. Şi pe lângă acest lucru, Blake şi-a sporit încrederea în sine, încercând chiar s-o cucerească pe colega lui de platou, respectiv Gwen Stefani. Şi a reuşit!

foto: arhivă / Us WeeklyRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg