Staruri care folosesc jucării sexuale. Ce accesorii preferă în dormitor?

18 noiembrie, 2017
astaaaaa jpeg

Nu ascund faptul că au nevoie, cel puţin ocazional, de anumite… artificii care să le menţină vie flacărea pasiunii în cuplu. Iată cine sunt celebrităţile dezinhibate între aşternuturi, care nu ezită să apeleze la jucării sexuale pentru a-şi intensifica trăirile!

Beyonce & Jay-Z

image

Când eşti implicat într-o relaţie de lungă durată, e nevoie de mici accesorii pentru a menţine viu interesul unuia pentru celălalt. Probabil aşa s-au gândit şi cei doi soţi care au cheltuit nu mai puţin de 6.000 de dolari în sex shop-ul Babeland din Manhattan. Şi, conform unei surse din anturajul artiştilor, Beyonce şi Jay-Z au cumpărat numai produse de... bun gust, nimic ieftin sau extrem. “A fost totul de cea mai bună calitate, chiar placat cu aur”, a declarat sursa cu pricina.

Alicia Silverstone

image

Este o ecologistă convinsă, care nu renunţă la principiile ei “verzi” de viaţă nici măcar în dormitor. Astfel, actriţa a devenit chiar imaginea unui vibrator… prietenos cu mediul, care este confecţionat din plastic non toxic. “Îmi place că arată foarte natural şi feminin, precum frunzele şi florile din natură, şi nicidecum înfiorător”, a declarat Alicia.

Barbara Walters

image

La vârsta ei (adică 88 de ani), a câştigat tot respectul nostru nu numai pentru faptul că avea o viaţă intimă activă nu cu mult timp în urmă, dar şi pentru că avea preferinţe sexuale despre care n-a ezitat să vorbească în public. Astfel moderatoarea tv s-a lăudat acum câţiva ani în faţa camerelor de filmat, în timpul emisiunii The View, că era deţinătoarea unui vibrator pe care îl alinta Selfie. Nu-i de mirare că a ajuns la aproape 90 de ani, nu?...

Eva Longoria

image

Nici vedeta serialului Neveste disperate nu e vreo timidă! Ea s-a dovedit cât se poate de deschisă la minte, mai ales când vine vorba despre... propria plăcere. “N-am ajuns să mă bucur de sex decât în momentul în care am început să mă masturbez. Înainte de asta nici măcar nu eram o persoană sexuală. Mi-am cumpărat primul vibrator acum trei ani şi e aşa păcat că nu l-am descoperit mai devreme. Acum fac cadou câte un vibrator Rabbit tuturor prietenelor mele. Şi, vă asigur, toate ţipă de uimire atunci când descoperă ce cadou le-am făcut. Dar m-am gândit că cel mai bun dar pentru oricine este un orgasm”, a vorbit pe şleau vedeta.

Kate Moss

image

Şi faimosul model este mare amatoare de jucării sexuale de top. În 2007, în calitate de clientă VIP a unui sex shop de fiţe, Kate a cumpărat un vibrator aurit, creat de Jimmyjane şi vândut cu 500 de dolari. Compania producătoare se mândreşte cu faptul că produsul lor n-are moarte, poate fi folosit o viaţă-ntreagă. Totuşi cine îşi doreşte să folosească un vibrator – acelaşi! – până la adânci bătrâneţi?

Maggie Gyllenhaal

image

A jucat într-un film care avea ca subiect chiar invenţia vibratorului (Hysteria) şi, fie vorba-ntre noi, a apărut în multe alte pelicule în care nuditatea şi acţiunea sexuală n-au lipsit. Aşadar, după ce i s-a stârnit interesul chiar la locul de muncă, Maggie a descoperit şi-n viaţa de zi cu zi cât de plăcută poate fi folosirea dispozitivelor cu baterii din sex shop-urile de pretutindeni. Actriţa se laudă singură că deţine o adevărată colecţie de vibratoare, însă foloseşte doar unul sau două dintre ele. “Le mai împrumut şi prietenelor mele, care uită să mi le mai returneze, le ţin vreo şase luni la ele”, declară actriţa.

Jennifer Lawrence

image

N-are nicio jenă în a vorbi sincer şi deschis despre viaţa ei sexuală. Astfel, într-un interviu oferit lui Conan O’Brien în 2013, a declarat că menajera ei a găsit acasă la actriţă, într-o cutie aflată sub patul ei, “un număr enorm de bile anale“ şi alte jucării sexuale. Frumoasa actriţă a spus că toate acele accesorii le-a primit cadou, însă, dacă i-ar fi repugnant, le-ar fi aruncat deja, nu le-ar mai fi ascuns sub pat, nu?

Halle Berry

image

Una dintre cele mai sexy femei din lume s-a consolat, după divorţul de Eric Benet, în 2004, cum a putut şi ea. Astfel, Halle a fost zărită prin LA, de numeroase ori, intrând în sex shop-ul The Pleasure Chest. Chiar ea a declarat că femeile trebuie să ajungă să recunoască importanţa unei vieţi sexuale sănătoare: “Nu poţi uita de sexualitatea ta, pentru că nu e un lucru benefic. Îţi poţi ajuta corpul să aibă parte de o activitate fizică absolut necesară în sala de sport sau, la fel de bine, poţi vizita The Pleasure Chest…”Recente pe Ok! Magazine

Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba  profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg