Staruri care s-au căsătorit în secret

26 mai, 2015

În timp ce unii dau de veste presei, şi chiar fac din nunta lor adevărate instrumente de promovare, alţii preferă să ţină totul secret, în intimitatea cuplului lor. Haideţi să aflăm, aşadar, ce vedete de la Hollywood s-au căsătorit în secret!

În timp ce unii dau de veste presei, şi chiar fac din nunta lor adevărate instrumente de promovare, alţii preferă să ţină totul în secret, în intimitatea cuplului lor. Haideţi să aflăm, aşadar, ce vedete de la Hollywood s-au căsătorit în secret!

Salma Hayek & Francois Pinault

Salma şi iubitul său francez au avut parte de o frumoasă şi romantică nuntă organizată de Valentine`s Day în 2009. Cei doi au spus ”da” în faţa a puţini invitaţi, având în vedere că totul s-a desfăşurat cu maximă discreţie.

Angelina Jolie & Brad Pitt

O altă surpriză de acest gen a venit din partea celor doi actori. După atâţia ani în care toată lumea a sperat să-i vadă căsătoriţi, iată că fericitul eveniment a avut loc chiar când nimeni nu se mai aştepta la aşa ceva. Cei doi s-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii organizate la castelul lor din Franţa, sub privirile încântate a celor şase copii ai cuplului.

Beyonce & Jay Z

Deşi sunt adevărate staruri internaţionale, viaţa lor personală este pe cât se poate de ascunsă. Acesta este, poate, şi motivul pentru care nimeni nu a ştiut când cei doi şi-au unit destinele. Frumosul eveniment a avut loc în aprilie 2008, într-un penthouse din New York, iar miri au avut drept invitaţi de nuntă doar 40 de persoane.

Jessica Alba & Warren Cash

Cu câteva săptămâni înainte de a o aduce pe lume pe micuţa Honor Marie în 2008, Jessica şi Warren şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă din Beverly Hills. Evenimentul discret i-a luat prin surprindere pe toţi, având în vedere că Jessica a declarat mereu că-şi doreşte o nuntă mare, cu fast.

Gisele Bunchen & Tom Brady

Şi cei doi au vrut să-şi unească destinele în cadrul unei ceremonii discrete. Ceremonia religioasă dintre Gisele şi Brady a avut loc într-o biserică discretă şi a fost urmată de o petrecere restrânsă organizată la reşedinţa celor doi din brentwood, California.

Isla Fisher & Sacha Cohen

După opt ani de relaţie cei doi au ajuns în faţa altarului pentru a-şi jura dragoste veşnică. Din păcate, nimeni nu este martor al acestei ceremonii, căci cei doi au preferat să-şi unească destinele în intimitate, fără să-şi invite apropiaţii sau familia. ”Eu şi Sacha am dorit ca totul să decurgă fără prea multă agitaţie – să fim doar noi!”, le-a spus Isla prietenilor printr-un e-mail.

Megan Fox & Brian Austen

A doua oară a fost cu noroc. Vorbim, bineînţeles, de cea de-a doua logodnă a celor doi care a dus şi la căsătorie. Nimeni nu le-a ştiut planurile, până nu a dezvăluit reprezentatul actriţei . Acesta i-a înştiinţat pe fanii celebrei actriţe că ea şi Brian şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii intime, în Hawaii.Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}