Staruri care şi-au lăsat amantele însărcinate!

18 iulie, 2016
Tom Brady si Gisele Bundchen jpeg

Am spune, mai în glumă mai în serios, că nu-i uşor să fii celebru, de vreme ce tentaţiile, ca şi paparazzi, sunt la tot pasul. Când calci strâmb, de cele mai multe ori e cineva care să te dea de gol ori să profite de pe urma greşelilor tale. Orice om face greşeli, desigur, dar aceşti bărbaţi celebri nu doar că şi-au înşelat iubitele, logodnicele sau nevestele, dar au şi devenit taţi fără voie. Dar ale copiilor amantelor!

Ce staruri şi-au lăsat amantele gravide şi cum şi-au reparat greşelile?

Nick Young e un infidel notoriu

Nick Young

Rapperiţza Iggy Azalea n-a mai putut rezista relaţiei cu infidelul logodnic şi s-a despărţit de el după ce a aflat nu doar că a înşelat-o cu fosta iubită, dar şi că a lăsat-o gravidă. A doua oară! Căci Nick şi fosta , Keonna Green, au deja un fiu de 4 ani. Dar n-ar fi prima abatere: rapperiţa a găsit filmări pe camera de supraveghere din casa lor cu logodnicul ei în pat cu alte femei.

Joseph Baena, fiul lui Arnold

Arnold Schwarzenegger

Marele icon al filmelor Terminator este faimos şi pentru scandalul din viaţa personală,  în urma căruia s-a decis divorţul de Maria Shriver după 25 de ani de căsnicie. Asta pentru că actorul nu s-a putut abţine să se joace-n aşternuturi cu menajera, Mildred Baena, cu care are un fiu, Joseph Baena – de care cică n-ar fi ştiut până în 2011.

image

Hugh Grant cu unul dintre fiii săi şi cu Anna Elisabet

Hugh Grant

Deja este celebru cazul acestui actor care şi-a lăsat nu doar amanta însărcinată, ci şi iubita, una după alta! Britanicul de 55 de ani a avut o fetiţă din flori cu amanta Tinglan Hong – o recepţionistă a unui restaurant chinezesc din Londra, în timp ce avea o relaţie cu suedeza Anna Eberstein – pe care a lăsat-o însărcinată curând după. Culmea este că Grant s-a recuplat cu amanta cu care a avut un alt copil în 2013, apoi cu Anna, din nou, cu care a avut de asemenea încă un copil!

image

Chris Brown

E deja celebru scandalul care i-a pus artistului ştampila nu doar de violent, ci şi de infidel. Pe când era într-o relaţie cu modelul Karrueche Tran, şi-a lăsat însărcinată şi amanta Nia Guzman. Iubita s-a despărţit de el, amanta i-a făcut o fetiţă, Royalty.

Gisele Bundchen, Tom Brady şi copiii

Tom Brady (al lui Gisele Bundchen)

Soţiorul supermodelului  a recunoscut că se gândea să îl părăsească pe fotbalist când a aflat că acesta s-a culcat cu fosta iubită care a rămas însărcinată între timp. Dar se pare că nu a fost cazul şi au rămas împreună ca soţ şi soţie.

Ludacris şi soţia

Ludacris

Rapperul de 38 de ani şi-a făcut-o cu mâna lui când a decis să se culce cu altă femeie decât nevastă-sa. S-ar părea că el şi soţia Eudoxie Mbouguiengue ar fi fost într-o „pauză de căsnicie” când Ludacris a făcut un copil cu amanta Tamika Fuller. Mai mult, a fost implicat şi într-un scandal, când aceasta i-a cerut pensie alimentară pentru fetiţa lor, Cai Bella, în valoare de zeci de mii de dolari – deşi Ludacris ar fi falit. Karma?

FOTO GETTY IMAGES, INSTAGRAM



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg