Staruri care şi-au micşorat bustul

8 august, 2017
Untitled collage jpeg

Am fi zis că un bust generos este absolut necesar la Hollywood, unde aspectul fizic - sexy! - contează atât de mult. Însă nu şi pentru aceste doamne, care au preferat confortul în detrimentul unui sex appeal care a început să le provoace tot felul de neplăceri. 

Mimi Rogers  

image

Nu ştie nimeni cu certitudine când a apelat actriţa la priceperea chirurgului estetician, pentru a-şi reduce volumul sânilor, dar e clar pentru toată lumea că a făcut aşa ceva. Chiar ea a recunoscut asta. “Când intram într-o cameră, bustul meu intra primul şi, după ceva timp, ajungeam şi eu”, a declarat cea care a trecut de la mărimea 34DD la 34 D.

Jennifer Connelly

image

Imaginea actriţei s-a schimbat destul de mult de-a lungrul anilor. În tinereţe, Jen avea un bust mai voluminos, iar acum, de ceva vreme, arată cu câteva mărimi mai mic. Să fi slăbit într-atât încât să fie vizibil acest lucru şi în zona superioară a corpului sau să-şi fi micşorat de fapt sânii? Unii sunt de părere că actriţa îşi pusese, la începutul carierei, implanturi mamare, iar acum le-a scos pur şi simplu.

Drew Barrymore

image

Actriţa din E.T. a vorbit pe şleau despre relaţia specială pe care o are cu sânii ei: “E o chestie foarte ciudată cu femeile şi sânii lor, pentru că bărbaţii nu îşi pot lua ochii de la ei. Când sunt imenşi, devii foarte conştientă de existenţa lor, care începe să te deranjeze. Te doare spatele, orice haină ai pune pe tine arăţi mai grasă decât ai fi cu nişte sâni de dimensiuni normale. E absolut inconfortabil”, a declarat actriţa care a făcut operaţie de micşorare a sânilor în 1992.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg